to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:27 | 07.08.2012

πηγή: https://left.gr/en/91

Κοινωνία

Κανίβαλοι...

Του Θανάση Καρτερού


Ποιο είναι το πιο πιασάρικο επιχείρημα του Δένδια για όσα γίνονται αυτή τη στιγμή με τον Ξένιο Δία του Σαμαρά; Τα εγκλήματα εις βάρος της ζωής και της περιουσίας Ελλήνων με δράστες παράνομους μετανάστες. Προσβολή για τον πολιτισμό μας είναι να θυμάσαι τα "ανθρώπινα δικαιώματα" μόνο όταν πρόκειται για τους παράνομους μετανάστες, αλλά να μην θυμάσαι το δικαίωμα στη ζωή δεκάδων θυμάτων που βρήκαν τραγικό θάνατο, ακόμη και για λίγα ευρώ, λέει στην απάντησή του στον ΣΥΡΙΖΑ. Οι παράνομοι μετανάστες έχουν μετατραπεί, σε σημαντικό ποσοστό τους, σε όργανα συμμοριών και συμμετέχουν σε κάθε είδους παραβατικές πράξεις, συμπληρώνει.

Δεν πρέπει να μας διαφύγει, ως ενδεικτικό για τις ιδέες που κρύβει το ελληνοπρεπές κρανίο του υπουργού, ότι τα ανθρώπινα δικαιώματα των μεταναστών τίθενται στην ανακοίνωση εντός εισαγωγικών και ακριβώς απέναντι από τις δεκάδες χαμένες ζωές -αυτά φταίνε για τα εγκλήματα, είναι η εντύπωση που θέλει ο Δένδιας να μας μείνει. Όπως δεν πρέπει να μας διαφύγουν και τα μαθηματικά του: οι παράνομοι μετανάστες έχουν μετατραπεί σε σημαντικό ποσοστό σε όργανα συμμοριών κ.λπ. Τόσο σημαντικό ώστε να δικαιολογείται και καμιά σφαλιάρα παραπάνω ή το πογκρόμ εναντίον όλων -αυτή είναι η αριθμητική του Δένδια.

Αυτή την αριθμητική τρόμου και αθλιότητας όμως (βάρβαρο έγκλημα + βάρβαρος δράστης = δικαιολογημένη κρατική βαρβαρότητα εναντίον των βαρβάρων γενικώς) και την έχουμε γνωρίσει και ξέρουμε πού οδηγεί. Μειονότητες έχουν εξοντωθεί με αυτή ακριβώς την αριθμητική, που έφτασε στα μαθηματικά της ολοκληρώματα στο Τρίτο Ράιχ -πράγμα που εξηγεί και γιατί την έχει ευαγγέλιο η Χρυσή Αυγή. Πρόκειται όπως έχει αποδειχτεί σε όλες τις περιπτώσεις -σε μερικές από τις οποίες ήταν θύμα ο ελληνισμός- για την πιο βολική αριθμητική, που πάντα καταλήγει στο επιθυμητό ξεκαθάρισμα των ανεπιθύμητων, συνήθως υπό τα χειροκροτήματα εθνικώς σκεπτόμενων νοικοκυραίων.

Ο Δένδιας δεν λέει συνεπώς τίποτε καινούργιο. Και όσο ύφος Μπαϊρακτάρη κι αν παίρνει απέναντι στην Αριστερά, ένα είναι βέβαιο: Δεν πρόκειται να λύσει ούτε το πρόβλημα των μεταναστών, ούτε κανένα πρόβλημα, με επιχειρήσεις και θεωρίες τρόμου και τάξης, που παντού και πάντα μυρίζουν ανθρώπινο κρέας. Άσε που οι κανίβαλοι που θέλει να χορτάσει με τα έργα και τα λόγια του μπορεί να καταβροχθίσουν μια μέρα και τον ίδιο…

Αναδημοσίευση από την εφημερίδα Αυγή

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)