to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:39 | 09.01.2013

Κοινωνία

Εννιά έχει ο μήνας!

Για το Δένδια, όχι για τον Πρόδρομο Σεϊτανίδη


Εξαιρετική ευελιξία, ζωηρότητα, προσαρμοστικότητα κι αντανακλαστικά επέδειξε η ΕΛΑΣ στην αντιμετώπιση της ανακατάληψης της Βίλλας Αμαλίας*. Τώρα, μάλιστα! Λύθηκαν τα προβλήματα της ελληνικής κοινωνίας.

22 χρόνια πάνε που δολοφονήθηκε από Νεοδημοκράτες τραμπούκους (να το θυμίζουμε αυτό) ο καθηγητής Νίκος Τεμπονέρας, υπερασπιζόμενος τα παιδιά του. Τα παιδιά όλων των συμπολιτών του.

Επίσης, χτυπήθηκε και η κατάληψη Πατησίων και Σκαραμαγκά. Η διεύθυνσή της θύμιζε τα ναυπηγεία και τους ανέργους, ξέρεις τώρα...

Για «διαρκή επαναστατική γυμναστική» κατηγόρησε το Σύριζα ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, Δ. Καρύδης. Μην χαλάσουμε και τις σιλουέτες μας.

«Εκφραστή της “Τσιπραρίας”» χαρακτήρισε το Νικόλα το Βούτση ο Θόδωρος Πάγκαλος. Όσο περνάνε τα χρόνια εκλεπτύνεται το στυλ του Τεό.

Κι όσο ο Δένδιας επιχειρούσε την ανακατάληψη του Στάλινγκραντ, συγνώμη της Βίλας Αμαλίας*, πήγαν να καταθέσουν στον ανακριτή τα ξαδέλφια Παπακωνσταντίνου. Βουβά-βουβά, μουγκά-μουγκά.


«Με ιδανικά και όχι με δανεικά» επιχειρεί να ξαναβγεί η Ελευθεροτυπία. Ιδανικά κι αγύριστα, αν θυμηθούμε τα φέσια που έχει ρίξει στους εργαζομένους της.

Το Μπομπολέικο Έθνος έσπευσε να δημοσιεύσει πρώτο τη μαϊμού είδηση περί της υποτιθέμενης σύλληψης του γιού του Νικόλα Βούτση στη Βίλλα Αμαλίας*. Τυχαίο; Δεν νομίζω!


«Ο Σύριζα είναι αιχμάλωτος της αντισυστημικής του συμπεριφοράς» είπε ο Μπένι, που όποτε τον βολεύει τιμά τους θεσμούς κι όποτε δεν τον συμφέρει, τους ξεχνά στο συρτάρι του.

Κολακεύεται ο Φαήλος Κ. από όσα του σέρνουν οι Συριζαίοι. Φαήλο, γερά! Πονάνε, ωρέ, τα κομάντα;

Πατάω γκάζι, φάτε τη σκόνη μου!

Ορθώς δεν ασκείται δίωξη για την ανακατάληψη της ΔΗΜΑΡ. Ήταν παρεξήγηση! Κάπου μπερδεύτηκε η αλυσίδα των SMS και άλλαξε το «ρημάδ'» με το οποίο εννοούσαν τη Βίλλα.

«Ήρθε η ώρα της αλήθειας για το Σύριζα» ανεφώνησε ο Σίμος Κ. Για τον οποίο η ώρα της αλητείας δεν παρέρχεται ποτέ;

Αύξηση διοδίων στην Εγνατία Οδό. Αυξήσεις της αρκούδας.

Ω, ρε τι είπε πάλι το Ολγάκι! Πάω για ύπνο!


Σε χειμέριο λήθαργο έπεσαν οι αρκούδες του καταφυγίου στο Νυμφαίο. Και νόμιζα πως δεν πιάνει το Mega εκεί πέρα.

Αυξάνουν οι αποκαλύψεις για τον Πάσχο Μ. και την κυρία του αλλά εκείνος καμώνεται τον ανήξερο. Στη δημοκρατία όλοι ελέγχουμε και όλοι ελεγχόμαστε, κυρ Πάσχο.

Τις αποκαλύψεις του Χουντή τις ακούει κανείς στην κυβέρνηση ή το παίζουν καθυστερημένα αντιχουντικοί;

* για να λέμε τα πράγματα με τ΄όνομά τους. Βίλλα Αμαλίας λεγόταν και λέγεται η κατάληψη. Όχι λόγω κάποιας λάγνας @ν@ρχο@μ@λί@ς αλλά επειδή αρχικά η κατάληψη βρισκόταν στη λεωφόρο Αμαλίας.

Πάγωσ' η τσιμινιέρα (και όχι μόνον αυτή)

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)