to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:13 | 25.02.2013

left.gr

Πολιτική

Είδηση: ο Σαμαράς θα εμφανιστεί στη Βουλή αύριο

...Διαβάζει σήμερα ο Αντώνης Σαμαράς, ενόψει της αυριανής συζήτησης στη Βουλή, που θα τον δει (πιθανότατα) να παρίσταται σε συζήτηση μετά από πολύ καιρό.


Σε κυνήγι εντυπώσεων θα επιδοθεί αύριο, Τρίτη, ο πρωθυπουργός στη Βουλή με αφορμή την προ ημερησίας διατάξεως συζήτηση για το αγροτικό ζήτημα, σύμφωνα με πολλαπλά σημερινά δημοσιεύματα.


Ετσι, παρόλο που τα καμπανάκια χτυπούν από παντού (μείωση εσόδων, παρέμβαση Δαμανάκη για πιθανότητα μείωσης κατώτατου μισθού , έκρηξη ανεργίας κ.ο.κ.), ο Αντ. Σαμαράς θα επιχειρήσει αύριο να επιτεθεί στον ΣΥΡΙΖΑ ως ασκών «μηδενιστική αντιπολίτευση», ενώ θα επικεντρωθεί, κατά το γνωστό μοτίβο, στην «προσέλκυση επενδύσεων που είναι απαραίτητες για την ανάπτυξη» - δεν είναι άλλωστε τυχαίες οι κινήσεις του επιτελείου του  τις προηγούμενες μέρες με αφορμή τη συζήτηση περί της καταστροφικής «επένδυσης» της Ελληνικός Χρυσός στη Χαλκιδική και η προσπάθεια στοχοποίησης του ΣΥΡΙΖΑ.


Ενδιαφέρον δε, θα έχει και τυχόν πιθανή τοποθέτηση του Αντ. Σαμαρά επί των κατηγοριών για νέα κρούσματα διαπλοκής, που αγγίζουν συνεργάτες του.


Το τελευταίο χτύπημα, ας σημειώσουμε, από τα επικοινωνιακά χαλκεία της ΝΔ ήταν η επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, με παραποίηση δηλώσεων του Γ. Δραγασάκη περί του κατώτατου μισθού [σχετικά:  ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ: «Τα χαλκεία του Σαμαρά διαστρέβλωσαν δηλώσεις του Γ. Δραγασάκη» (σχετικό βίντεο)]


Τη συνεχή απουσία του Αντ. Σαμαρά είχε επισημάνει ο Αλ. Τσίπρας και στις 12 Φλεβάρη, κατά τη συζήτηση τότε για το «λάθος» του ΔΝΤ:

Συζήτηση της ερώτησης του Αλέξη Τσίπρα για το «λάθος» του ΔΝΤ - απών ξανά ο Αντώνης Σαμαράς (βίντεο)


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)