to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:20 | 11.01.2013

Κοινωνία

Ανάπτυξη, ευημερία και άλλα κρύα ανέκδοτα

Ο Πρόδρομος Σεϊτανίδης απορεί πού τα βρίσκουν και τα λένε


«Όπως τα κατάφερε η Ελλάδα, θα τα καταφέρει και η Κύπρος» δήλωσε ο Σαμαράς. Για καλό το είπε, τώρα; Γιατί οι αδελφοί Κύπριοι ένιωσαν μια περίεργην ανατριχίλαν.

Το πρωθυπουργικό αεροσκάφος παρολίγο να μην απογειωθεί από το Βερολίνο λόγω βερεσέδψν για τα καύσιμα. Αλλά ο Αντώνης επιμένει πως πάμε καλά.

Funny Upset Penguin

Να μην ψηφίσουν το φορολογικό νομοσχέδιο κάλεσε ο Ραγκούσης τους βουλευτές του ΠΑΣΟΚ. Σηκωθήκανε οι κηπουροί να βαρέσουνε τον κτηματία.

«Επικοινωνιακό πόλεμο» διαβλέπει ο Τσίπρας. «Ψωραλέα διμοιρία διαδικτυακού πολέμου, που έχουν στήσει στην Κουμουνδούρου» μας αποκάλεσε ο Φαήλος. Συντρόφια, στα e- μετερίζια! Τρόλλς όλων των τάσεων ενωθείτε!

Γκαζάκια σε σπίτια δημοσιογράφων. Να υπενθυμίσουμε το παλιό σύνθημα «τα γκαζάκια είναι μόνο για καφέ!»;

Εντοπίσαμε το αυθεντικό στικάκι της λίστας Λανγκάρντ. Ιδού!

Αναζητείται ο Βλάσης Τσάκας. Μάλλον θα κρύβεται στου Παναγή απ' τα Μέγαρα.

Σχολή για πολιτικούς ήθελε να ανοίξει ο Μπερλουσκόνι με Πούτιν, Μπλερ και Μπους. Να πάρει και τον ΓΑΠ. Όχι για μπούνγκα-μπούνγκα, βέβαια!

«Καταργούν υπηρεσίες του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας σε όλη τη χώρα» καταγέλλει ο Στρατούλης. Άσε μας, ρε Δημήτρη! Εδώ έχουν καταργήσει την ίδια την εργασία.

Ζητάει (ρητορικά) ο Τατσόπουλος από τη ΝΔ στοιχεία που να συνδέουν το Σύριζα με τα όποια γκαζάκια. Άσε μας, κι εσύ, ρε Πέτρο! Ζητάνε στοιχεία από τους αστοιχείωτους;

Ennui D'hiver

Αντί για κονδύλια για τους αστέγους, ζήτησαν κονδύλια για ... λαχανόκηπους, καταγγέλει η Praksis. Καιρός φέρνει τα λάχανα...


«Ελληνικό γιαούρτι στο πρωινό του Ομπάμα» πανηγυρίζουν τα ΜΜΕ. Μόνο που δεν ξέρουν ότι το προϊόν του λέγεται Greek Yogurt παρασκευάζεται στις ΗΠΑ από την εταιρεία Chobani (ναι, όπως τσοπάνης) που ίδρυσε το 2005 ο δαιμόνιος επιχειρηματίας Hamdi Ulukaya.


Ο Καραγκιόζης εξασφάλισε δουλειά σε 120 νέους. Ενώ κάτι καραγκιόζηδες...

Έκλεισε και το ΕΚΕΒΙ. Παρότι δεν προσέφερε και πολλά στον κόσμο των γραμμάτων και ιδιαίτερα στους νέους συγγραφείς και αναγνώστες, είναι ακόμη μια απώλεια.

Το μοντέλο της Proton Bank φαίνεται να επιλέγεται για το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Είναι επειδή αποδείχθηκε επιτυχημένο.

Ώστε συνδέεται το Μητσοτακέικο με τη νέα «Ελευθεροτυπία»... Έτσι εξηγείται γιατί δεν ευχήθηκε ο Επίτιμος «Καλές πωλήσεις»!

Αλκυονίδες μέρες; Περικόπτονται λόγω κρίσης

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)