to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:22 | 26.02.2013

left.gr

Πολιτική

Ανακοίνωση ΝΔ - Χρυσής Αυγής: Βρείτε τις διαφορές

Προσπερνάμε το γεγονός ότι ο Δημήτρης Στρατούλης δεν έκανε ποτέ αυτές τις δηλώσεις (ποιος δεν βαρέθηκε να σχολιάζει τα χαλκεία της ΝΔ;) και μένουμε στις διαφορές που ΔΕΝ υπάρχουν ανάμεσα στην ανακοίνωση που πρώτη εξέδωσε η ΝΔ και την ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής που ακολούθησε μισή ώρα αργότερα και γράφτηκε με τη μέθοδο του copy paste. Για ακόμη μία φορά, δείξε μου τους φίλους σου να σου πω ποιος είσαι!


Ανακοίνωση ΝΔ: 

«Είναι αδιανόητες οι σημερινές δηλώσεις του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δ. Στρατούλη που, ούτε λίγο, ούτε πολύ, αμφισβήτησε την επιχειρησιακή δυνατότητα της ΕΛ.ΑΣ. και της εξωτερικής φρουράς των φυλακών να χρησιμοποιούν τα όπλα τους εναντίον επικίνδυνων, οπλισμένων ποινικών κρατουμένων που επιχείρησαν να αποδράσουν.
Άραγε, τι θα προτιμούσε ο κ. Στρατούλης και ο ΣΥΡΙΖΑ; Να μπαινοβγαίνουν όποτε θέλουν και με όποιον τρόπο στις φυλακές επικίνδυνοι βαρυποινίτες, με την αστυνομία, απλώς να τους κοιτάζει;
Κατανοούμε την αγωνία του κ. Στρατούλη να υπερασπιστεί το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ που επιθυμεί την αστυνομία άοπλη.  
Όμως, ας γνωρίζει ο ίδιος και όσοι έχουν αντίστοιχες με αυτόν απόψεις, ότι στην Ελλάδα υπάρχει οργανωμένη πολιτεία, που τηρεί τους νόμους και προασπίζεται το δικαίωμα όλων των πολιτών στην ασφάλεια».


Ανακοίνωση του ανθού της ΝΔ, Χρυσής Αυγής: 

"Να δούμε τι θα έλεγε ο Στρατούλης αν δεχόταν αυτός τις ριπές από τα καλάσνικοφ των αλβανών. Για να μη θυμηθούμε τις κλάψες του, όταν τον προπηλάκιζαν κάποιοι δήθεν "Χρυσαυγίτες". Ο Σύριζα είναι αποφασισμένος να μετατρέψει τη χώρα σε παράδεισο αλλοδαπών εγκληματιών, με τους αστυνομικούς άοπλους ενάντια σε συμμορίες με πολεμικά όπλα".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)