to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:53 | 26.05.2014

Πολιτική

Ρένα Δούρου στον Real FM: «Ο αγώνας τώρα ξεκινά»

«Πρέπει να γίνει μια μεγάλη συζήτηση, που δεν έγινε προεκλογικά, για όλο τον αυτοδιοικητικό χάρτη της πατρίδας»


Αποσπάσματα της συνέντευξης της εκλεγείσας Περιφερειάρχη Αττικής, επικεφαλής του συνδυασμού «Δύναμη Ζωής», Ρένας Δούρου στο ραδιοσταθμό Real FM και στον δημοσιογράφο Νίκο Χατζηνικολάου:

«Η αλήθεια είναι ότι υπήρχαν δύο πραγματικότητες. Η πραγματικότητα των δημοσκοπήσεων, που καθόρισε τον τρόπο με τον οποίο διαμείφθηκε ο δημόσιος διάλογος για την κρισιμότητα όλων των περιφερειών, πολλώ δε μάλλον της μείζονος περιφέρειας της πατρίδας μας. Και υπήρχε η πραγματικότητα που συναντούσα στους δήμους, στις γειτονιές, στους εναπομείναντες χώρους εργασίας. Ακολουθώντας τη δεύτερη πραγματικότητα, με αρκετό πείσμα, κατορθώσαμε το χθεσινό αποτέλεσμα. 

Αλλιώς, θα έπρεπε να είχα σταυρώσει τα χέρια, να είχα πειστεί ότι ο τρόπος που δράσαμε σε όλη αυτήν την προεκλογική εκστρατεία, ήταν ο λάθος.

Αν θυμάστε, μέχρι την 18η Μαΐου, το θέμα ήταν το αυτοδιοικητικό μήνυμα για την Περιφέρεια Αττικής. Και, γύρω στις 7.15 μμ, στο δικό σας σταθμό, άκουγα τον αρμόδιο υπουργό Υγείας, τον κ. Γεωργιάδη, να αθροίζει τα ποσοστά της συγκυβέρνησης, εννοώντας τα ποσοστά του κ. Σγουρού και του κ. Κουμουτσάκου και ξαφνικά η περιφέρεια να αποκτά πολιτικό μήνυμα. 

Εμείς δεν κάναμε ούτε μία στιγμή πίσω - μπρος. Ούτε μία στιγμή δεν έκρυψα την κομματική μου ταυτότητα. Ούτε μία στιγμή δεν υπαναχώρησα στο ψευδεπίγραφο του τεχνοκράτη, του καλού διαχειριστή που τάχα χρειάζεται η Περιφέρεια. Και αυτό τελικά κατορθώσαμε και έγινε κατανοητό από τους συμπατριώτες μας.

Πρέπει να γίνει μια μεγάλη συζήτηση, που δεν έγινε προεκλογικά, για όλο τον αυτοδιοικητικό χάρτη της πατρίδας. Γιατί ο αγώνας τώρα ξεκινά». 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)