to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:25 | 10.09.2014

Κοινωνία

Βελτιώνεται ο καιρός σήμερα

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις θερμές ώρες της ημέρας στα ηπειρωτικά θα πυκνώσουν δίνοντας βροχές και καταιγίδες σε ορεινά κυρίως τμήματα, περιμένουμε για σήμερα. Τα φαινόμενα στα ορεινά της Πελοποννήσου και της Στερεάς ενδέχεται να είναι έντονα. Στην υπόλοιπη χώρα θα επικρατήσουν λίγες νεφώσεις με πιθανότητα μεμονωμένων καταιγίδων στο Ιόνιο και στα ορεινά της Κρήτης.



Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 30 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 15 έως 30 στην Κεντρική Ελλάδα, από 16 έως 29 βαθμούς στην Ήπειρο, από 17 έως 32 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 20 έως 29 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και την Κρήτη.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι 5 μποφόρ και κατά περιόδους τοπικά ισχυροί 6 μποφόρ. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως σχεδόν μέτριοι 4 μποφόρ.

Λίγες νεφώσεις, πυκνότερες κατά τις θερμές ώρες της ημέρας, με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας στα δυτικά ορεινά, περιμένουμε σήμερα στην Αττική. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 30 με 31 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και κατά περιόδους βορειοανατολικοί σχεδόν μέτριοι.

Λίγες νεφώσεις, περιμένουμε σήμερα στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει τους 29 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ασθενείς και κατά περιόδους νότιοι σχεδόν μέτριοι.

Αναλυτικά η πρόγνωση:

Μακεδονία, Θράκη

Αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα δυτικά. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και στα ανατολικά βορειοανατολικοί πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 29 βαθμούς Κελσίου. Στη δυτική Μακεδονία 2 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, δυτική Στερεά, δυτική Πελοπόννησος

Αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: δυτικοί βορειοδυτικοί 2 με 4 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 19 έως 30 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, ανατολική Στερεά, Εύβοια, ανατολική Πελοπόννησος

Αρχικά σχεδόν αίθριος με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωί στα βόρεια. Τοπικές νεφώσεις τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με μεμονωμένες καταιγίδες στα ορεινά. Άνεμοι: μεταβλητοί 2 με 4 και τοπικά στα ανατολικά βόρειοι πρόσκαιρα 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 17 έως 31 βαθμούς Κελσίου. Στα βόρεια η ελάχιστη 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.

Κυκλάδες, Κρήτη

Σχεδόν αίθριος και μονό στην Κρήτη τοπικές νεφώσεις κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με πιθανότητα πρόσκαιρων όμβρων στα ορεινά. Άνεμοι: βόρειοι βορειοδυτικοί 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 21 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Γενικά αίθριος. Άνεμοι: από βόρειες διευθύνσεις 3 με 5 μποφόρ. Θερμοκρασία: από 22 έως 30 βαθμούς Κελσίου.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)