to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:16 | 14.06.2023

Πολιτική

Τρ. Αλεξιάδης: Ο εκβιασμός της ΝΔ στη μειονότητα στη Ροδόπη, μήνυμα για τους διαφωνούντες με τα σχέδια της (βίντεο)

«Μοναδικό θέμα που υπάρχει στη Ροδόπη, ο εκβιασμός της μειονότητας από τη ΝΔ, μέσω της κ. Μπακογιάννη. Αποτελεί μήνυμα προς όλη την ελληνική κοινωνία πως όποιος διαφωνεί μαζί μας θα έχει πρόβλημα», δήλωσε σε συνέντευξή του στο ΟΝΕ ο Τρύφων Αλεξιάδης.


Ο υποψήφιος βουλευτής Β’ Πειραιά του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ αναφέρθηκε στην επικοινωνιακή προσπάθεια της ΝΔ να αλλάξει την ατζέντα, εργαλειοποιώντας για προεκλογικές σκοπιμότητες ακόμα και την ΕΥΠ. Τόνισε την επικινδυνότητα που επιφυλάσσουν ενέργειες που αφορούν μια ιδιαίτερα ευαίσθητη εθνικά περιοχή και σε χρονική περίοδο που, ο ενδυναμωμένος από το εκλογικό αποτέλεσμα, Ερντογάν εκτοξεύει νέες απειλές και κατήγγειλε τη ΝΔ ότι με τους επικίνδυνους ακροβατισμούς της έρχεται να καταστήσει την Τουρκία ρυθμιστή πολιτικών εξελίξεων στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα προσφέρει επιχειρήματα στον τουρκικό αναθεωρητισμό.  

Ο Τρ. Αλεξιάδης απέναντι στην προπαγάνδα της ΝΔ και των φίλιων μέσων της και στις κατηγορίες που απευθύνουν σε υποψήφιους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ μίλησε για την προσωπική του σχέση με τους Έλληνες βουλευτές που ορκίστηκαν στο Σύνταγμα με βάση το θρησκευτικό τους “πιστεύω”, ενώ υπενθύμισε τον εθνικά υπερήφανο τρόπο, με τον οποίο η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ αντέδρασε στην προσπάθεια παρέμβασης ξένης χώρας σε εσωτερικές μας υποθέσεις, τις απελάσεις διπλωματών για  κινητοποιήσεις ενάντια στη Συμφωνία των Πρεσπών. Απηύθυνε την ερώτηση τι έκανε η κυβέρνηση της ΝΔ αφού είχε τέτοιες πληροφορίες πριν από τις εκλογές;

Μίλησε για τις αστειότητες που ακούστηκαν από την εκπρόσωπο της ΝΔ κ. Βούλτεψη  περί προφορικής ενημέρωσης που …συνιστάται για τα εθνικά θέματα και την απουσία οποιασδήποτε ενημέρωσης πριν τις εκλογές, αλλά και την μετέπειτα  …κοπτορραπτική “ενημέρωσης” που αφορούσε διάφορους υποψήφιους μουσουλμάνους βουλευτές, γεγονός που οδήγησε στη θεσμική επίσκεψη του Αλέξη Τσίπρα στον υπηρεσιακό πρωθυπουργό.

Κατηγόρησε τη ΝΔ για τα ψεύτικα έγγραφα που διακινούν στελέχη της για τη δημιουργία εντυπώσεων, για την προσπάθεια αλίευσης ψήφων από την ακροδεξιά, αλλά και για την εκτροπή που έχουν οδηγήσει την, υπό την εποπτεία του πρωθυπουργού, ΕΥΠ να παρακολουθεί πολιτικούς, δημοσιογράφους και αρχηγούς του στρατεύματος, αντί να ενισχύσουν τον ρόλο της και την ενασχόλησή της αποκλειστικά με εθνικά ζητήματα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)