to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Του Ποταμιού απέναντι πείτε του πως ξερνάω

Το Ποτάμι διασχίζει τα αστικά σαλόνια μεγαλοεργολάβων και καναλαρχών και δεν ανέχεται τα ποταπά πεζοδρόμια, τις συνομιλίες με αστυνομικούς και τα λοιπά λαϊκά...


Άστραψε και βρόντηξε εναντίον της Ζωής Κωνσταντοπούλου ο βουλευτής του Ποταμιού, Ιάσονας Φωτήλας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega με αφορμή το επεισόδιο με τον επικεφαλής των αστυνομικών δυνάμεων έξω από τη Βουλή.

«Η κ. Κωνσταντοπούλου εν είδει νεόπλουτης Κατίνας κατεβαίνει στο πεζοδρόμιο και χρησιμοποιεί τη θέση της και τον θεσμικό της ρόλο προκειμένου να αντιπαρατεθεί με αξιωματικό της ελληνικής αστυνομίας», είπε ο βουλευτής του Ποταμιού κάνοντας λόγο για «γκεμπελισμό» της προέδρου της Βουλής στο επεισόδιο με το δημοσιογράφο του Star.

Δίκιο έχει ο βουλευτής του Ποταμιού, που αν ήταν πραγματικό ποτάμι δεν θα ήταν τιποτα λιγότερο από το Σηκουάνα και μέσα του θα καθρεφτιζόταν το βασιλικό πρόσωπο μιας Μαρίας Αντουανέτας...

Η σωστή πολιτικός κρατάει τη θέση της, δεν θυμάται τι έλεγε προεκλογικά ούτε τους αγώνες της και τα δακρυγόνα των μπάτσων μαζί με μίζερα λαϊκά στοιχεία. Το ακριβό της άρωμα τη μεθά και τη βοηθάει να ξεχνιέται και να υιοθετεί το ύφος "πήρα το κουραδόκαστρο".

Τους αστυνομικούς τους έχει να της βαράνε προσοχές, δεν συζητά μαζί τους για να υπερασπιστεί τα ταπεινά δικαιώματα διαμαρτυρομένου πλήθους.

Μια σωστή κυρία, μια πολιτικός αξίας -και ουχί Κατίνα νεόπλουτη- τριγυρνά σε πεζοδρόμια μόνο για να κοιτάξει βιτρίνες και να βγάλει τη selfie της (ξέρουν οι ποταμίσιοι...), πίνοντας το φίνο απεριτίφ της στα Κολωνάκια.

Παρομοίως και οι σοβαροί άντρες πολιτικοί, που σέβονται το ρόλο τους και την αντιπολιτευτική τους αξία, παίρνουν στο δισάκι τους πρωινιάτικα όλο τον σεξισμό και την αντρίλα και βγαίνουν στα κανάλια, επιστρατεύοντας το όποιο γελοίο στερεότυπο για να κάνουν κριτική...

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)