to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:53 | 24.04.2014

πηγή: alterthess.gr

Κοινωνία

«Θερμή» υποδοχή του Άδωνι Γεωργιάδη στη Θεσσαλονίκη (βίντεο)

Ο τηλε - υπουργός πραγματοποίησε ακόμα ένα σόου μπροστά στις κάμερες απευθυνόμενος με ειρωνεία σε εργαζόμενο του νοσοκομείου Παπαγεωργίου


"Θερμή" υποδοχή επεφύλαξαν στον Άδωνι Γεωργιάδη οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου Παναγία, οι οποίοι βρέθηκαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο όπου πραγματοποιείται συνέδριο- το οποίο διοργανώνεται από την 3η και 4η ΥΠΕ- με τη συμμετοχή του υπουργού Υγείας. Οι εργαζόμενοι του Παναγία, το οποίο έχει κλείσει, διαμαρτυρήθηκαν έντονα στον Άδωνι Γεωργιάδη καθώς όπως επισημαίνουν έχουν τεθεί σε διαθεσιμότητα χωρίς κριτήρια.

Οι εργαζόμενοι, των οποίων η οργανική θέση έχει μεταφερθεί στην Αθήνα και οι ίδιοι  έχουν προσωρινά τοποθετηθεί στο ΑΧΕΠΑ, ζήτησαν από τον Άδωνι Γεωργιάδη η οργανική τους θέση να επιστρέψει στη Θεσσαλονίκη, με τον υπουργό Υγείας να μην δίνει καμία απάντηση.

Νωρίτερα το πρωί, ο Άδωνις Γεωργίαδης βρέθηκε στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, στο πλαίσιο της μίνι περιοδείας που πραγματοποιεί σήμερα σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης και της Έδεσσας.

Εκεί τον υποδέχτηκαν εργαζόμενοι του νοσοκομείου με πανό και συνθήματα ενάντια στην διάλυση του χώρου της υγείας. Μάλιστα ο υπουργός Υγείας είχε έντονο φραστικό επεισόδιο με έναν νοσηλευτή, ο οποίος διαμαρτυρήθηκε γιατί δεν έχει υπογράφει η συλλογική σύμβαση εργασίας. «Δουλεύουμε χωρίς συλλογικές συμβάσεις. Δεν μπορείτε να απαντήσετε ούτε η διοίκηση ούτε εσείς γιατί δουλεύουμε με ελαστικές μορφές εργασίας», ανέφερε χαρακτηριστικά. Ο Άδωνις Γεωργιάδης του απάντησε ειρωνικά αν είναι με ειδική σύμβαση εργασίας στο νοσοκομείο και γιατί δεν έβαλε το πανό του ΠΑΜΕ. «Γιατί δεν πήρατε το πανό του ΠΑΜΕ μαζί σας και ήρθατε μόνος σας;», ανέφερε (το βίντεο από το enikos.gr):

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)