to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:31 | 19.07.2016

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Χαρδούβελης, Παπασταύρου, Σκλαβούνης, οικογένεια Μητσοτάκη, Χριστοφοράκος, αν δεν ταιριάζανε, δεν θα συμπεθεριάζανε

Με νέα απάντησή του στη Νέα Δημοκρατία, ο ΣΥΡΙΖΑ υπενθυμίζει τις σχέσεις της Συγγρού με τον Σκλαβούνη, πρώην διευθυντής της UBS στην Ελλάδα που αξιοποιήθηκε από την κυβέρνηση Σαμαρά τοποθετούμενος στην προεδρία του ΤΧΣ ενώ τον περασμένο Φεβρουάριο τοποθετήθηκε από τον Κυρ. Μητσοτάκη στην ομάδα των εμπειρογνωμόνων της ΝΔ παίρνοντας το χρίσμα του υπεύθυνου για τον τομέα ανάπτυξης


Εδώ οι εξελίξεις στην υπόθεση Σκλαβούνη και εδώ οι προηγούμενες ανακοινώσεις της Κουμουνδούρου

Η νέα απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα ανακοίνωση της ΝΔ:

«Στο πλαίσιο του θερινού καταμερισμού εργασίας, ο κ. Μητσοτάκης περιφέρεται κάνοντας δηλώσεις επί παντός του επιστητού, υποκρινόμενος ότι ενδιαφέρεται για τους φορολογούμενους, ενώ σιωπά επιδεκτικά για τα 300.000 ευρώ δανεικά κι αγύριστα της ΚΗΡΥΞ ΑΕ.

Η αλήθεια όμως δεν κρύβεται. Η ΝΔ έχει ως υπεύθυνο ανάπτυξης τον Σκλαβούνη,  για να προσφέρει τις συμβουλές του για την αύξηση των τραπεζικών καταθέσεων στην Ελβετία και τη φοροδιαφυγή. Χαρδούβελης, Παπασταύρου, Σκλαβούνης, οικογένεια Μητσοτάκη, Χριστοφοράκος: αν δεν ταιριάζανε δεν θα συμπεθεριάζανε».

«Ο αποπροσανατολισμός που επιδιώκει το Μαξίμου δεν πιάνει σε μια κοινωνία που υποφέρει από τις πολιτικές του. Η λάσπη που πετάει, κολλάει μόνο στα πρόσωπα των υπουργών του για τους οποίους δεν βρίσκει ούτε μια λέξη απολογίας να πει», ανέφερε η ΝΔ αδυνατώντας να πάρει θέση για την υπόθεση Σκλαβούνη. 

Τα σχετικά tweets της εκπροσώπου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Τα στοιχεία για την έρευνα

Κρίσιμα στοιχεία για πρόσωπα που μέσω της UBS έχουν αποφύγει φόρους πολλών εκατομμυρίων ευρώ διαθέτουν οι οικονομικοί εισαγγελείς, οι οποίοι βρίσκονται σε στενή συνεργασία με δικαστικές Αρχές στη Γαλλία και τις ΗΠΑ και επικεντρώνουν, πλέον, την έρευνά τους σε διευθυντικά στελέχη της τράπεζας στην Ελλάδα (διαβάστε αναλυτικά). 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)