to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:27 | 25.02.2016

Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Δημιουργική κοπτοραπτική από τη ΝΔ, περιμένουμε το «μακάρι να είχαμε δέκα Μπούρες»

Νέα απάντηση εξέδωσε η Κουμουνδούρου μετά την ανακοίνωση της ΝΔ και τα περί «παραπλάνησης» αναφορικά με την άρνηση αποδοχής στοιχείων για ενδεχόμενη φοροδιαφυγή από το γερμανικό κρατίδιο της Ρηνανίας-Βεστφαλίας από την κυβέρνηση Σαμαρά


Η νέα απάντηση του γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ, σχετικά με τη λίστα Μπόργιανς:

«Η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης επιλέγουν, αντί να απαντήσουν επί της ουσίας, το δρόμο των υβριστικών χαρακτηρισμών, της συκοφαντίας, της «δημιουργικής» κοπτοραπτικής δημοσιευμένων, επίσημων εγγράφων (σσ διαβάστε παρακάτω). Περιμένουμε, μετά το περίφημο «μακάρι να είχαμε δέκα Παπασταύρου» του κ. Σαμαρά, να ακούσουμε από τον κ. Μητσοτάκη και το «μακάρι να είχαμε δέκα Μπούρες». Δυστυχώς για τη ΝΔ, οι εποχές της συγκάλυψης έχουν πια τελειώσει». 

Νωρίτερα, η ΝΔ, κατηγορώντας τον Αλ. Τσίπρα ότι... παραποίησε την επιστολή Μπόγιαρνς (!), ανέφερε τα εξής:

«Τη σκυτάλη στο ψέμα και στην παραπλάνηση στο ζήτημα της  ‘’λίστας Μπόργιανς’’ ανέλαβε μετά τον κ. Τσίπρα και ο ΣΥΡΙΖΑ. Ο μοιραίος για την Ελλάδα πρωθυπουργός γαντζώνεται με πανικό σε μια παραποιημένη από τον ίδιο επιστολή, ανίκανος να δώσει λύσεις στα σοβαρά προβλήματα της χώρας.

Μόνο που - δυστυχώς για τον κ. Τσίπρα - ο κ. Μπόργιανς στην επιστολή του αναφέρει επί λέξη: ‘’Εκείνη την περίοδο θέμα μας δεν ήταν η λίστα, την οποία παραδώσαμε τον περασμένο Νοέμβριο μέσω της Κεντρικής Φορολογικής Υπηρεσίας στην ελληνική κυβέρνηση. Αυτή η σύνδεση με Έλληνες δικαιούχους κατέστη εφικτή μόλις το 2015’’. Ας καταλάβουν επιτέλους ο μοιραίος κ. Τσίπρας και ο ΣΥΡΙΖΑ ότι ο ελληνικός λαός δεν τρώει πλέον σανό…».

Έτσι, ουσιαστικά ο Κ. Μητσοτάκης, δεν παίρνει θέση, όπως τον κάλεσε ο ΣΥΡΙΖΑ αναφορικά με το θέμα της λίστας Μπόργιανς. «Την ώρα που η κυβέρνηση Σαμαρά υιοθετούσε με περισσή ευκολία σκληρά μέτρα εναντίον των αδυνάτων, έκανε ό, τι περνούσε από το χέρι της για να προστατέψει τους ισχυρούς» τόνισε σε προηγούμενη ανακοίνωσή της η Κουμουνδούρου υπενθυμίζοντας την αποκάλυψη στην οποία προχώρησε ο Αλ. Τσίπρας από το βήμα της Βουλής, καταθέτοντας στα πρακτικά το κείμενο της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας με τον ΓΓ Καταπολέμησης της Διαφθοράς που απέστειλε ο ο Υπουργός Οικονομικών του Κρατιδίου της Βόρειας Ρηνανίας - Βεστφαλίας στις ελληνικές αρχές, σήμερα 24.02.2015:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)