Δεν μας έφτανε η σύγκρουση του Βαρουφάκη με τους θεσμούς, είναι και ο Κοντονής σε σύγκρουση με την ΟΥΕΦΑ.

Και υπάρχει κίνδυνος να μην παίξουν ο Θρύλος και ο ΠΑΟ στο Τσάμπιος Λιγκ και να δημιουργηθεί ποδοσφαιρικό γεγονός.

Στον πρώτο γύρο τουλάχιστον, γιατί ο δεύτερος ούτως ή άλλως δεν πρόκειται να δει κάποια διαφορά.

Το ανάλογο του Μνημονίου θα είναι να μας επιβάλουν να έρχονται όλοι οι αγώνες 0-0 για τρία χρόνια, με τριπλασιασμό της τιμής των εισιτηρίων και υποχρέωση να αυξάνουμε τους θεατές 80% τον χρόνο.

Και όλοι οι αγώνες με ξένες ομάδες να ξεκινάνε από 5-0 εις βάρος μας.

Το πρόβλημα είναι ότι οι ΠΑΕ χάνουνε εκατομμύρια αν αποκλειστούν και θα βγει πάλι στους δρόμους το ακηδεμόνευτο μαζικό κίνημα.

Μαντάρα τα έχει κάνει η κυβέρνηση. Αν είχε συμφωνήσει να πάνε όλες οι συντάξεις στα 360 ευρώ και ο ΦΠΑ στο 45%, δεν θα χάναμε τώρα πολύτιμο χρόνο.

Για την ακρίβεια δεν θα χρειαζόταν καν να χάσουν τις εκλογές ο Σαμαράς και ο Βενιζέλος.

Αλλά έτσι είναι. Άμα δεν έχεις μεταρρυθμιστικό όραμα, θα είσαι πάντα έρμαιο των βολεμένων και των ομάδων συμφερόντων.

Με σύνθημα «είμαστε όλοι πολυεθνική που καταστρέφει τη Χαλκιδική και φορολογείται στον Καναδά» υποδέχτηκαν τα κανάλια τη διαδήλωση της Ελληνικός Χρυσός.

Όχι, θα κάνουμε την Ελλάδα Αμαζόνιο, να μην τολμάς να αποψιλώσεις 30 τετραγωνικά χιλιόμετρα τροπικού δάσους σαν άνθρωπος.

Τη μέρα.

Αλλά εκεί, όπως θα σημείωνε το ΚΚΕ, είναι μια ενδοκαπιταλιστική σύγκρουση ανάμεσα στους κεφαλαιοκράτες της παράνομης υλοτομίας και τους κεφαλαιοκράτες ιθαγενείς με τα τόξα.

Γι' αυτό είναι άλλωστε με τα τόξα και τα μονόξυλα. Επειδή ο τοπικός Σύριζας υπονομεύει συστηματικά την ανάπτυξη.

Δεν μπορεί να εξαρτάται η εισροή μεταναστών από το πώς πηγαίνουν οι εμπόλεμες ζώνες, δήλωσε βουλευτής του Ποταμιού. Εντάξει, ρε φίλε, θα τη συνδέσουμε με κάτι βολικότερο.

Αντί να το δουν ως ευκαιρία να τα αλλάξουν όλα τώρα που τους γκρεμίζουνε τη χώρα, βρίσκουνε δικαιολογία να μας κουβαληθούν εδώ πέρα.

Η ανάλυση της Βούλτεψη είναι πιο συγκεκριμένη. Έρχονται κατά χιλιάδες επειδή άκουσαν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ελαστικός σε αυτά τα ζητήματα.

Και κυρίως επειδή αποφυλακίζει τους τρομοκράτες και ξαναβάζει στα πανεπιστήμια τους αιώνιους φοιτητές.

Βέβαια αυτή η ανάλυση δεν καλύπτει πλήρως τα αντίστοιχα ρεύματα προς την Ιταλία, αλλά και εκεί υπάρχει η Lista Tsipras, κάποιο ρόλο θα παίζει αυτό.

Το να αποφυλακίζονται κρατούμενοι με ανήκεστο είναι πρωτοφανές ακόμα και σε χώρες με εξαιρετικά προηγμένο κράτος δικαίου, όπως η Τσετσενία, η Σαουδική Αραβία και το Ουζμπεκιστάν.

Απεναντίας ο νόμος που σε πάει κακούργημα αν σε πιάσουν με κουκούλα και μαρκαδόρο στην κωλότσεπη καταργήθηκε πέρσι στη Βόρεια Κορέα.