to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

6:36 | 27.11.2014

Κοινωνία

Συνελήφθη ο δράστης της επίθεσης στο Μικρολίμανο

Συνελήφθη χτες σε κρησφύγετο στο Γουδή ο δράστης της επίθεσης στο Μικρολίμανο, όπως ανακοίνωσε η αστυνομία. Πρόκειται για τον Μπάκο Άρμπερ ή Άλμπερτ, ενώ μαζί του συνελήφθη και ακόμα ένα άτομο που κατηγορείται για υπόθαλψη εγκληματία.


Η σύλληψη του 31χρονου έγινε κατά τη διάρκεια κοινής επιχείρησης της διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής και της ΕΚΑΜ.

Στο πλαίσιο των αστυνομικών ερευνών ο αναζητούμενος εντοπίστηκε σε ισόγειο διαμέρισμα σε περιοχή της Αθήνας, όπου κρυβόταν, ενώ μαζί του συνελήφθη και ένας 23χρονος, σε βάρος του οποίου σχηματίζεται δικογραφία για υπόθαλψη εγκληματία.

Σημειώνεται ότι για την υπόθεση των πυροβολισμών – τραυματισμών στον Πειραιά έχει σχηματιστεί σε βάρος του 31χρονου συλληφθέντα ποινική δικογραφία για απόπειρα ανθρωποκτονίας με πρόθεση, κατά συρροή, διακεκριμένη περίπτωση οπλοφορίας και οπλοχρησία.

Προθεσμία για να απολογηθεί την Παρασκευή ζήτησε και πήρε ο ο δράστης, ο οποίος είχε νωρίτερα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πειραιά. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης στις πρώτες καταθέσεις του στους αστυνομικούς, φέρεται να επικαλείται ότι ήταν μεθυσμένος και ότι δεν θυμάται τι συνέβη.

Ο δράστης μεταφέρθηκε στο κτίριο της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής στη λεωφόρο Αλεξάνδρας, ενω φέρεται να εμπλέκεται σε άλλες τρεις ένοπλες υποθέσεις.

Σημειώνεται ότι σε μία από αυτές, στο Μεταξουργείο, είχε χάσει τη ζωή του ένας 43χρονος άνδρας, ενώ είχε τραυματιστεί και μια γυναίκα. Πάντως, η πρώτη βαλλιστική έρευνα που είχε γίνει στους κάλυκες του καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε στην επίθεση στο Μικρολίμανο έδειχνε, σύμφωνα με πληροροφορίες, ότι το συγκεκριμένο όπλο ήταν «καθαρό».

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης στις πρώτες καταθέσεις του στους αστυνομικούς, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι ήταν μεθυσμένος και ότι δεν θυμάται τι συνέβη.

Χθες αργά το απόγευμα πραγματοποιήθηκε επιχείρηση του λιμενικού στη θαλάσσια περιοχή του Μικρολίμανου όπου δύτες και βατραχάνθρωποι βούτηξαν, αναζητώντας το καλάσνικοφ του Αλβανού. Οι έρευνες διακόπηκαν τη νύχτα και αναμένεται να επαναληφθούν σήμερα μετά τις 9 το πρωί.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)