to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:27 | 06.12.2014

Πολιτική

Συνάντηση του Αντ. Σαμαρά με τους γονείς του Νίκου Ρωμανού τη Δευτέρα

Σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης πριν από λίγο. «Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει και απεργία δίψας» ο Ν. Ρωμανός, αν δεν ικανοποιηθεί το αίτημά του, δηλώνει ο συνήγορός του Φρ. Ραγκούσης.


Όπως μετέδωσε ο ρ/σ Στο Κόκκινο 105,5 πριν από λίγο, σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση από τη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης, οι γονείς του απεργού πείνας Νίκου Ρωμανού θα συναντηθούν με τον Αντώνη Σαμαρά στις 11 το πρωί της Δευτέρας, κατόπιν αιτήματος που υπέβαλε ο συνήγορος τού Ν. Ρωμανού, Φρ. Ραγκούσης.

«Δεν αποκλείεται να ξεκινήσει απεργία δίψας»

 «Ο απεργός πείνας δεν αποκλείεται να ξεκινήσει απεργία δίψας αν η κυβέρνηση επιμείνει στη νομοθετική παρέμβαση» δήλωσε στο Κόκκινο ο δικηγόρος του Ν. Ρωμανού, Φραγκίσκος Ραγκούσης  

Τη πρόθεση του απεργού πείνας Ν. Ρωμανού να μην υπολογίσει πλέον τη ζωή του και να σκληρύνει τη στάση του προχωρώντας και σε απεργία δίψας τις επόμενες μέρες, μετέφερε ο δικηγόρος του Φ. Ραγκούσης σε συνομιλία που είχε μαζί του το Κόκκινο. 

«Ο Ν. Ρωμανός θεωρεί πως μέσα απο αυτόν η κυβέρνηση προσπαθεί να επιτύχει τον αποκεφαλισμό των δικαιωμάτων των κρατουμένων. Θέλει να περάσει ένα νομοσχέδιο που καταργεί στην ουσία τις εκπαιδευτικές άδειες των κρατουμένων. Αυτό θα τον οδηγήσει να μην υπολογίζει πλέον τη ζωή του και να σκληρύνει τη στάση του προχωρώντας σε απεργία δίψας» δήλωσε ο Φραγκίσκος Ραγκούσης. 

Παράλληλα με πρωτοβουλία του πατέρα του Ν. Ρωμανού ο οποίος τηλεφώνησε στο γραφείο του πρωθυπουργού ορίστηκε συνάντηση των γονέων του απεργού πείνας με τον Α. Σαμαρά τη Δευτέρα στις 11.00 προκειμένου να βρεθεί πολιτική λύση στην υπόθεση. «Πρόκειται για τη ζωή του ίδιου του παιδιού μου» δήλωσε ο πατέρας του απεργού πείνας. 

Πηγή: Στο Κόκκινο 105,5

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)