to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:55 | 04.03.2013

Κοινωνία

Συλλογή φαρμάκων από τo Δίκτυο Αλληλεγγύης των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού

To Δίκτυο Αλληλεγγύης των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ Ν. Ψυχικού-Φιλοθέης-Ψυχικού πήρε την πρωτοβουλία και οργάνωσε με μεγάλη επιτυχία συλλογή φαρμάκων για συνανθρώπους που τα έχουν ανάγκη


Η πρωτοβουλία μας αυτή έτυχε της ολόψυχης ανταπόκρισης πολλών κατοίκων του Δήμου μας και σημείωσε μεγάλη επιτυχία με τη συγκέντρωση εκατοντάδων κουτιών φαρμάκων ευρείας κατανάλωσης. Η πρώτη παρτίδα από τα συγκεντρωμένα φάρμακα παραδόθηκε την Παρασκευή 1 Μαρτίου 2013 στο Αλληλέγγυο Ιατρείο Πειραιά που εδρεύει στον Κορυδαλλό, στην οδό Ξενοφώντος 5 και Πελοπίδα και καλύπτει όλες τις περιοχές της περιφέρειας Πειραιά όπου υπάρχουν υψηλά ποσοστά φτώχειας κι ανεργίας.Τα φάρμακα παραδόθηκαν στους εκπροσώπους του Αλληλέγγυου Ιατρείου Πειραιά από αντιπροσωπεία του Δικτύου Αλληλεγγύης ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ στην οποία συμμετείχαν η Δημοτική Σύμβουλος και Επικεφαλής κα Ν. Σουμπασάκη καθώς επίσης και οι Διονύσης Τσάγκλας, Μίνα Βουτσαρά, Βένια Καρολίδου, Χριστίνα Πάντα. 

Οι εκπρόσωποι του Αλληλέγγυου Ιατρείου Πειραιά ευχαρίστησαν θερμά τους «Ενεργούς Πολίτες» για την πρωτοβουλία και την προσφορά τους και αντάλλαξαν μαζί τους απόψεις για τα προβλήματα των κατοίκων και για άλλα θέματα αλληλεγγύης μέσα σε ένα πολύ ζεστό και φιλικό κλίμα.

To Δίκτυο Αλληλεγγύης των ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ απευθύνθηκε στους αρμόδιους του Δήμου Φιλοθέης- Ψυχικού προκειμένου ένα σημαντικό μέρος των συγκεντρωθέντων φαρμάκων να διατεθούν σε συμπολίτες του Δήμου μας που τα έχουν ανάγκη μέσω του Δημοτικού Ιατρείου και των Υπηρεσιών Πρόνοιας . Δυστυχώς οι αρμόδιοι του δήμου δήλωσαν αδυναμία να ανταποκριθούν σε αυτή την πρόταση και προσφορά επικαλούμενοι διοικητικά προβλήματα και δυσκολίες .

Ευχαριστούμε θερμά τα φαρμακεία των Χριστίνας-Μαρίας Τσώνη - Μαρίνας Λεονταρά (Ν.Παρίτση 72, .Ν. Ψυχικό), Ελένης Στυλιανάκη-Ευδοξίας Διγενή ( Πεύκων 1&Καπποδιστρίου, Φιλοθέη), Κλεοπάτρας Ράπτη (Λ.Δημοκρατίας 26, Ν. Ψυχικό) και Ελένης Σιώρη ( 25ης Μαρτίου&Ξάνθου 1, Ν. Ψυχικό) που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας καθώς και τους συμπολίτες μας που στήριξαν αυτή την πρωτοβουλία.

Το Δίκτυο Αλληλεγγύης θα αναλάβει το αμέσως επόμενο διάστημα νέα πρωτοβουλία συγκέντρωσης τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης που θα διατεθούν σε συνδημότες μας που πλήττονται από την οικονομική κρίση.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)