to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:51 | 17.04.2013

Πολιτική

Στον φρούραρχο της Βουλής αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ: «Εκθετοι για την παρακολούθηση ο κ. Μουρούτης και η κυβέρνηση»

Σε έντονο διάβημα προς τον φρούραρχο της Βουλής προέβη σήμερα αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ σχετικά με το μείζον θέμα που δημιούργησε η δημόσια παραδοχή του Διευθυντή του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού κ. Μουρούτη, ότι γνωρίζει τον ημερήσιο κατάλογο των επισκεπτών του γραφείου του κ. Τσίπρα στη Βουλή.


Ο φρούραρχος της Βουλής διαβεβαίωσε την αντιπροσωπεία της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ –ΕΚΜ, που αποτελείτο από τον πρόεδρο της Κ.Ο Αλέξη Τσίπρα και τους Π. Λαφαζάνη  κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο και Ν. Βούτση γραμματέα της Κ.Ο.,  πως δεν υπάρχει δυνατότητα πρόσβασης στο βιβλίο εισόδου της Βουλής, παρά μόνον κατόπιν εισαγγελικής εντολής.


«Μετά την παραπάνω διαβεβαίωση]», τονίζει ο ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, ο κ. Μουρούτης και η κυβέρνηση είναι έκθετοι και οφείλουν να μας πουν μέσω ποιών παραμηχανισμών και μεθόδων παρακολουθούν τις κινήσεις του προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ. Αποτυπώνουν  τελικώς τέτοιου είδους πρακτικές την αντίληψη της κυβέρνησης περί δημοκρατίας;»

* * *

Να θυμίσουμε τα χθεσινά γεγονότα:

Ασφαλίτικες μεθόδους αναβιώνει ο Μουρούτης

Όπως αναφέρει το Κουτί της Πανδώρας, σοβαρό νομικό θέμα τίθεται έπειτα από την αποκάλυψη του αληθινού ονόματος του γνωστού μπλόγκερ Πιτσιρίκου από τον ίδιο τον εκπρόσωπο του πρωθυπουργού. Ο Γιώργος Μουρούτης παραδέχθηκε μέσω twitter πως έψαξε στην είσοδο της Βουλής για την αληθινή ταυτότητα του γνωστού blogger, την ώρα που ο τελευταίος έπαιρνε συνέντευξη από τον Αλέξη Τσίπρα.

Σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ - ΕΚΜ αναρωτιέται πώς ο κ. Μουρούτης («εξέχον στέλεχος της ομάδας μονταζιέρας της ΝΔ») γνωρίζει ποιοι επισκέπτονται τον Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή:  ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ: Πώς γνωρίζει ο κ. Μουρούτης ποιοι επισκέπτονται τον Αλ. Τσίπρα στη Βουλή;

Ο Δημ. Παπαδημούλης, με σχόλιό του στο twitter, αποδίδει την ευθύνη για τις «αθλιότητες» Μουρούτη στον ίδιο τον πρωθυπουργό που τον διατηρεί ακόμη στη θέση του:   Το tweet Παπαδημούλη για τις «αθλιότητες» Μουρούτη

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)