to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:05 | 04.05.2013

Κοινωνία

Στόλισαν τις λαμπάδες με σβάστικες στη «Διάπλαση των Παίδων»

Γιατί τα κουνελάκια είναι σχήμα κατατεθέν της Λαμπρής; Γιατί βάφουμε κόκκινα τα αβγά; Γιατί το αρνάκι δεν είναι άσπρο και παχύ, αλλά σουβλιστό; Αυτά τα φλέγοντα ερωτήματα για την πασχαλινή κοσμογονία υπέβαλαν οι -αυτοαποκαλούμενοι- παιδαγωγοί της Χρυσής Αυγής στα τέκνα των ομοϊδεατών τους.


Το Σάββατο του Λαζάρου, συνέρρευσαν μαζί με τους γονείς τους στα γραφεία της Χρυσής Αυγής, όπου πραγματοποιήθηκε ο 4ος κύκλος της «Διάπλασης των Παίδων». Οι γόνοι των Χρυσαυγιτών, οι περισσότεροι μαθητές Δημοτικού 6-10 ετών, έμαθαν τα κάλαντα του Λαζάρου αλλά και τον καγκελευτό χορό μήκους 400 μέτρων και αναβίωσαν τον πυρπολισμό της τουρκικής ναυαρχίδας από τον Ανεμογιάννη στη Ναύπακτο.

Αν η κατήχηση -η οποία θα συνεχιστεί μετά την Ανάσταση- πιάσει τόπο, αυτό θα το μάθουμε σε λίγα χρόνια. Οταν θα δούμε τις λαμπάδες που τους μοίρασαν οι ναζιστές «διδάσκαλοι» να γίνονται πυρσοί, όταν οι σβάστικες με τις οποίες τις στόλισαν γίνουν λάβαρα της ναζιστικής ιδεολογίας τους και οι κίονες γίνουν ρόπαλα πάνω σε κεφάλια μεταναστών, τότε θα δούμε και τα αποτελέσματα αυτής της «Διάπλασης» που ξεκίνησε από τις αρχές του έτους και θα συνεχιστεί μέχρι το τέλος της σχολικής χρονιάς.

«Ρουφούσαν», λένε στο site τους, «κάθε λέξη από τα χείλη της Παιδαγωγού». Λέξη που θα γίνει σύνθημα στα θρανία τους, όταν επιστρέψουν στο σχολείο, μετά το Πάσχα. Στα σχολεία όπου «κίβδηλοι "εκπαιδευτικοί" προσπαθούν επιμελώς να τα μολύνουν με πολυπολιτισμικές διδαχές και αλλόφυλες δοξασίες», όπως λένε οι τιμητές του ελληνικού αίματος. Αραγε με τι εθνικότητας αίμα έβαψαν κόκκινα τα αβγά;

Πηγή: enet - ΑΛ. ΤΖΑΒΕΛΛΑ

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)