to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:53 | 21.08.2014

πηγή: 902.gr

Κοινωνία

 Στόχος φασιστοειδών γραφεία του ΚΚΕ στο Αιγάλεω

«Μέσα στη νύχτα, θρασύδειλοι νεοναζιστές, τα καλύτερα μαντρόσκυλα του συστήματος, ξαναβρώμισαν τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Λιούμη του ΚΚΕ στο Αιγάλεω, με αυτοκόλλητα σήματα»


«Μέσα στη νύχτα, θρασύδειλοι νεοναζιστές, τα καλύτερα μαντρόσκυλα του συστήματος, ξαναβρώμισαν τα γραφεία της Κομματικής Οργάνωσης Λιούμη του ΚΚΕ στο Αιγάλεω, με αυτοκόλλητα σήματα» καταγγέλλει σε ανακοίνωσή της η ΚΟ Νοτιοδυτικών Συνοικιών του ΚΚΕ, προσθέτοντας:

«Οι φασίστες δρώντας μέσα στα βαθιά σκοτάδια, έδειξαν πάλι το γνωστό αντικομμουνιστικό τους μένος. Θυμίζουν σε όλες τις μεθόδους τους, τους προγόνους τους χίτες και ταγματασφαλίτες και νομίζουν ότι με αυτές τους τις ενέργειες, θα τρομοκρατήσουν τους κομμουνιστές. Είναι κυριολεκτικά βαθιά νυχτωμένοι. Οι κομμουνιστές τα έβαλαν με αντιπάλους πιο ισχυρούς και βγήκαν νικητές. Ας ρωτήσουν και θα μάθουν τι σήμαινε το Αιγάλεω για τους φασίστες προγόνους τους και πόσο βαθιές ρίζες έχουν οι κομμουνιστές στις εργατογειτονιές του Λιούμη και γενικά του Αιγάλεω.

Ας τους πούμε όμως και το εξής, σε λάθος πόρτα χτυπάτε για να ρίξετε το φασιστικό, ψευτοπατριωτικό σας δηλητήριο ενάντια στους μετανάστες. Στις φτωχογειτονιές μας, με τους «ξένους» όπως εσείς τους λέτε, γιατί εμείς τους γνωρίζουμε πολύ καλά, μαζί πήγαμε σχολείο, μαζί βγάλαμε το πρώτο μεροκάματο, μαζί παλεύουμε την φτώχεια και την ανεργία που υπάρχει για να πλουτίζουν τα αφεντικά σας. Είναι φανερό όμως ότι στα αφεντικά σας, τους ντόπιους και ξένους εφοπλιστές και βιομήχανους κάθεστε προσοχή και δεν βγάζετε τσιμουδιά, άλλωστε τα μαντρόσκυλα, ποτέ δεν δαγκώνουν τα αφεντικά τους.

Να ξέρουν ότι τέτοιες ενέργειες μας πεισμώνουν, μας δίνουν ακόμα μεγαλύτερο κουράγιο στην πάλη μας ενάντια στο σάπιο σύστημα που τους γεννά, τους τρέφει και τους χρησιμοποιεί για να φοβίσουν το λαό και για να "σπάσουν" το εργατικό - λαϊκό κίνημα.

Για ακόμα μια φορά και με αυτή τους την ενέργεια αποδεικνύουν ποιον φοβούνται. Δείχνουν στην πράξη ποιος είναι ο πραγματικός τους εχθρός. Οι φασίστες, ήταν, είναι και θα είναι το μακρύ και δολοφονικό χέρι του καπιταλισμού, γι' αυτό είναι αντικομμουνιστές, γι' αυτό χτυπούν το ΚΚΕ, για να φοβηθεί ο λαός. Τα σχέδιά τους δε θα περάσουν, από το λαό θα το βρουν».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)