to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:36 | 03.06.2015

Πολιτική

Στο «Πρώτο ταξίδι αγάπης και χαράς» των παιδιών με ειδικές δεξιότητες η Ρ. Δούρου

Στο «1ο ταξίδι αγάπης και χαράς» των παιδιών με ειδικές δεξιότητες, μαθητών και μαθητριών των Ειδικών Σχολείων της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιά, παραβρέθηκε σήμερα η Περιφερειάρχης, Ρένα Δούρου. Στην εκδήλωση, που πραγματοποιήθηκε στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στη Νίκαια- Αγ. Ιωάννη Ρέντη, μετείχε ο αντιπεριφερειάρχης Πειραιά, Γιώργος Γαβρίλης.


Η εκδήλωση αυτή, για την οποία στόχος είναι να καθιερωθεί και στις άλλες Περιφερειακές Ενότητες, διοργανώθηκε από την Περιφέρεια, την Π.Ε. Πειραιά, το Δήμο Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, τον Οργανισμό Λιμένος Πειραιά (ΟΛΠ) και τον Δικηγορικό Σύλλογο Πειραιά ενώ σημαντική ήταν η συμβολή εθελοντών και εθελοντριών.

Κατά την εκδήλωση, πεντακόσιοι μαθητές και μαθήτριες από τα 14 Ειδικά Σχολεία της ευρύτερης περιοχής Πειραιά, γιόρτασαν το τέλος της σχολικής χρονιάς με μια γιορτή στο πλαίσιο της οποίας έγινε η παρουσίαση δικών τους έργων ζωγραφικής και κεραμικής. Φορτισμένη συγκινησιακά στιγμή ήταν οι σύντομοι χαιρετισμοί που απηύθυναν ομάδες παιδιών από κάθε σχολείο. Τους μαθητές με τις ειδικές δεξιότητες συνόδευαν οι γονείς και οι καθηγητές τους ενώ την παρουσίαση της πλούσιας εκδήλωσης με τραγούδια και χορό, συμμετοχή εμψυχωτών - κλόουν, μασκότ και ξυλοπόδαρων, είχε αναλάβει ο δημοφιλής ηθοποιός και συγγραφέας, Γιώργος Καπουτζίδης.

Πέρα από την Περιφερειάρχη Αττικής Ρ. Δούρου και τον αντιπεριφερειάρχη Πειραιά, Γ. Γαβρίλη παραβρέθηκαν οι Αντιπεριφερειάρχες Κοινωνικής Πολιτικής, Κ. Θανοπούλου, και Πολιτισμού Ε. Αποστολάκη, οι Δήμαρχοι Πειραιά, Γ. Μώραλης, Νίκαιας - Αγ. Ιωάννη Ρέντη, Γ. Ιωακειμίδης και Περάματος, Γ. Λαγουδάκης, οι βουλευτές, Εύη Καρακώστα, Ελένη Σταματάκη και Νίκος Ορφανός, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά, Γ. Σταματογιάννης κ.α. 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)