to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

22:49 | 28.05.2013

Πολιτική

Σκαιά επίθεση χρυσαυγίτη σε οδηγό φορτηγού από την ΠΓΔΜ (καταγραφή σε βίντεο)

Είναι ο κατόπιν βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, καθώς φέρεται ο ίδιος να επιβεβαιώνει την πράξη του -και «θα την ξανάκανε»- μιλώντας σε ιστοσελίδα


Το βίντεο που ακολουθεί πρωτοανέβηκε στο Youtube πριν από δύο χρόνια, και σήμερα ανέβηκε ξανά, από χρήστες με ψευδώνυμο. 

Σε αυτό  εμφανίζεται (δείτε και τη φωτογραφία-στιγμιότυπο, αριστερά) ο σημερινός βουλευτής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Παναγιώταρος, να ξεκολλά αυτοκόλλητο με την ένδειξη ΜΚ («Μακεδονία») από φορτηγό αυτοκίνητο σε κάποια εθνική οδό, να το κολλά στο πρόσωπο του οδηγού του φορτηγού και να τον ψεκάζει με σπρέι, ενώ στη συνέχεια τον καθυβρίζει και τον προπηλακίζει, μαζί με συνεργό του που καταγράφει και τη σκηνή:

Το παραθέτουμε ως ντοκουμέντο, παρ'όλη την ντροπιαστική για κάθε πολιτισμένο άνθρωπο πράξη που καταγράφει.

Για το ιστορικό της υπόθεσης, να επισημάνουμε ότι το γνωστό σάιτ makeleio.gr που συχνότατα καλύπτει ακροδεξιές δραστηριότητες «υπερηφανεύεται» ότι έβγαλε πρώτο σήμερα την είδηση ότι υπάρχει αυτό το βίντεο. Την είδηση για την ύπαρξη του βίντεο έχει αναπαράξει και το zougla.gr , το οποίο επικαλείται μάλιστα και συνομιλία με τον χρυσαυγίτη βουλευτή όπου επιβεβαιώνει την πράξη του.

Αναπαράγουμε αυτούσιο το σχετικό απόσπασμα από το zougla.gr:

επικοινωνήσαμε πολύ ώρα νωρίτερα με τον Ηλία Παναγιώταρο ο οποίος χαμογέλασε περήφανος στο άκουσμα της ερώτησης του δημοσιογράφου για το κατόρθωμά του.

Μάλιστα ανέφερε πως το video αυτό είχε τραβηχτεί τουλάχιστον τρία χρόνια πριν στην Ε.Ο. Αθηνών-Λαμίας και από τότε «κατάφεραν» να μην μπαίνουν τα αυτοκόλλητα «ΜΚ» στα φορτηγά που προέρχονται από την ΠΓΔΜ.

Eπίσης, στην ερώτησή μας εάν σήμερα καταδικάζει την πράξη του αυτή, γελώντας απάντησε πως όχι μόνο «δεν την καταδικάζει, αλλά θα την ξανάκανε με χαρά εκ νέου».

Ο χρυσαυγίτης Ηλ. Παναγιώταρος δηλαδή, εφόσον επιβεβαιώνει ο ίδιος την πράξη του:

* Προπηλακίζει και τρομοκρατεί έναν εργαζόμενο άνθρωπο στη μέση του δρόμου

* Αργότερα, ανεβάζει, ή γνωρίζει ότι η πράξη του ανεβαίνει στο Ιντερνετ καταγεγραμμένη σε βίντεο ως κατόρθωμα, ενώ δεν είναι παρά ένας άθλιος τραμπουκισμός, παρόμοιος με τις πράξεις των ομοϊδεατών του τις νύχτες στο κέντρο της Αθήνας

* Στο βαθμό που αληθεύει η δήλωσή του στη zougla.gr, όχι μόνο παραδέχεται την καταφανώς παράνομη πράξη του αλλά δηλώνει ευθαρσώς ότι θα την επαναλάμβανε.

Κάθε σχόλιο, προς το παρόν, περιττεύει.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)