to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:22 | 18.04.2013

Κοινωνία

Το «σχέδιο εξόντωσης Βαξεβάνη» και οι υπάλληλοι της ΕΥΠ

Οι αποκαλύψεις του «Hot Doc» που κυκλοφορεί και η ανακοίνωση των εργαζομένων της Εθνικής Υπηρεσίας Πληροφοριών (ΕΥΠ)


Όπως αναφέρει το koutipandoras.gr, «λεπτομέρειες σοκ, ντοκουμέντα και πτυχές του σχεδίου εξόντωσης του Κώστα Βαξεβάνη, περιλαμβάνει το HOT DOC που κυκλοφορεί. Ένα σχέδιο εξόντωσης, αρχικά ηθικής και στη συνέχεια φυσικής του εκδότη του HOT DOC, με πρωταγωνιστές υπόδικους πράκτορες και εγκέφαλο τραπεζίτη. Το σχέδιο ξεκίνησε με τη δημοσιοποίηση πλαστής απόδειξης της ΕΥΠ, πριν από ένα χρόνο περίπου, η οποία εμφάνιζε τον Κώστα Βαξεβάνη ως έμμισθο της «Υπηρεσίας» .

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα του γνωστού δημοσιογράφου, αυτή  «ήταν μόνο η αρχή, καθώς όταν το σχέδιο ναυάγησε τέθηκε σε εφαρμογή το plan B, το οποίο περιελάμβανε τη δολοφονία του Κώστα Βαξεβάνη από πληρωμένους σκοπιανούς εκτελεστές». 

Το σημερινό (18 Απριλίου) ΗΟΤ DOC φιλοξενεί τη «συγκλονιστική συνέντευξη της Μαρίας, της γυναίκας η οποία παραδέχτηκε ότι η ίδια είχε πλαστογραφήσει την υπογραφή του Κώστα Βαξεβάνη αλλά και άλλων δημοσιογράφων, ώστε να φανούν ως έμμισθοι της ΕΥΠ και να εξοντωθούν ηθικά. Το HOT DOC παραθέτει μάλιστα και σχετική γραφολογική εξέταση που πιστοποιεί τα όσα λέει η Μαρία».

Όπως αναφέρουν σε Δελτίο Τύπου οι εργαζόμενοι της ΕΥΠ

«Στο σημερινό τεύχος του περιοδικού HOT DOC. αναφέρονται γεγονότα τα οποία συγκλονίζουν τους εργαζόμενους στην Υπηρεσία μας. 

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΠ δεν είναι ούτε φαντάσματα, ούτε υποχθόνια όντα που ζουν στο σκοτάδι. Είναι άνθρωποι με σάρκα και οστά που λόγω της φύσης της αποστολής τους δεν διαφημίζουν, δεν προβάλλουν, δεν δηλώνουν την ιδιότητά τους, παρά μόνο υπερασπίζονται την Πατρίδα μας και το Πολίτευμα της.

Οι εργαζόμενοι της ΕΥΠ από το 2010 με μεγάλη προσπάθεια και αγώνα έχουν αποβάλλει τα ΚΑΡΚΙΝΩΜΑΤΑ που τυράννησαν την Υπηρεσία μας

Μέσα από αλλεπάλληλους ελέγχους του Επιθεωρητή Δημόσιας Διοίκησης, του ΣΔΟΕ, των Ορκωτών Ελεγκτών, της Δικαιοσύνης έχουν έρθει στην επιφάνεια υποθέσεις που αφορούν παρατυπίες, υπερκοστολογημένες προμήθειες εκατομμυρίων ευρώ, νοθεία εσωτερικών συνδικαλιστικών εκλογικών διαδικασιών, πλαστά τιμολόγια, παράνομη κατοχή υπηρεσιακών εγγράφων.

Περιμένουμε τους εκπροσώπους της Πολιτείας να ολοκληρώσουν άμεσα την εκκαθάριση αφήνοντας κάθε σκέψη για συγκάλυψη».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)