to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:33 | 20.03.2013

Πολιτική

Σε λίγο θα μας πουν ότι ο κ. Κωτούλας είναι το παιδί για τις εξωτερικές δουλειές του υπουργείου Εσωτερικών

Εννιά μέρες μετά την πρώτη αποκάλυψη του left.gr για τον κ. Κωτούλα, τον συνήγορο υπεράσπισης της ναζιστικής θηριωδίας, που βρίσκεται στη θέση συμβούλου της κυβέρνησης στα ζητήματα της ιθαγένειας και της μετανάστευσης, ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών αφού ‘’εξαφανίστηκε’’ όλο αυτό το διάστημα χωρίς να δώσει καμία απάντηση, εμφανίστηκε σήμερα ισχυριζόμενος ότι ο κ. Κωτούλας δεν είναι σύμβουλος του υπουργείου.


Ο Χαράλαμπος Αθανασίου, σε σημερινή συνέντευξη τύπου της ηγεσίας του ΥΠΕΣ για το Οικονομικό Παρατηρητήριο των ΟΤΑ, ισχυρίστηκε ότι ο κ. Κωτούλας δεν είναι σύμβουλος του, αλλά απασχολείται στο τμήμα γραμματειακής υποστήριξης του υπουργείου. Μας λέει δηλαδή, ότι η δουλειά του κ. Κωτούλα είναι να σηκώνει τα τηλέφωνα στο υπουργείο, να κλείνει κανένα ραντεβού και να σερβίρει τους καφέδες. (Ακόμα και αυτό βέβαια να ίσχυε παραμένει το ερώτημα: γιατί ο κ. Αθανασίου χρειάζεται έναν αναθεωρητή του ναζισμού να του σερβίρει τον καφέ) 

Κρίμα, όμως, για τον κ. Αθανασίου που το ίδιο το ΦΕΚ της απόσπασης του κ. Κωτούλα τον διαψεύδει, καθώς αναφέρει ότι η απόσπαση του γίνεται στο πολιτικό γραφείο του Αναπληρωτή Υπουργού Εσωτερικών. 

Οι σημερινές δηλώσεις του κ. Αθανασίου προκαλούν τουλάχιστον θυμηδία, καθώς – πέραν των άλλων – ούτε ο ίδιος ο κ. Κωτούλας σε τόσα εξώδικα που έστειλε δεν υποστήριξε ότι δεν είναι σύμβουλος του υπουργείου. Και η κοροϊδία πάει ακόμα πιο σύννεφο, αφού παρά τις ανακοινώσεις του ΣΥΡΙΖΑ, της ΔΗΜΑΡ, του ΠΑΣΟΚ και του Ισραηλιτικού Συμβουλίου, που ζητούσαν την απομάκρυνση του κ. Κωτούλα από τη θέση του συμβούλου, δεν είδαμε την κυβέρνηση να προχωρά με διαψεύσεις στη γραμμή του επιχειρήματος που θυμήθηκε να χρησιμοποιήσει σήμερα ο κ. Αθανασίου. 

Όλα αυτά θα μπορούσαν να προκαλούν τον γέλωτα του ελληνικού λαού αν δεν ήταν συγχρόνως επικίνδυνα. Διότι ο κ. Αθανασίου ούτε που αισθάνθηκε την ανάγκη να δηλώσει ότι ο κ. Κωτούλας δεν είναι ναζί και κακώς κατηγορείται για αυτό. Και όχι μόνο δεν τον ενδιαφέρει αν είναι ναζί ή όχι, αλλά πάει και ένα βήμα παρακάτω λέγοντας ότι και να είναι ναζί, δεν είναι κακό. 

Διερωτήθηκε μάλιστα σχετικά με τα γραπτά του εκπαιδευτικού: «Εάν δεν ενοχλεί στο σχολείο, γιατί ενοχλεί εδώ;». 

(από το ρεπορτάζ των σημερινών δηλώσεών του κ. Αθανασίου) 

ΥΓ: Ο κ. Κωτούλας πριν γίνει καφετζής στο υπουργείο Εσωτερικών ήταν στελέχος της Νέας Δημοκρατίας και Μέλος του Τομέα Μεταναστευτικού. 

Διαβάστε σχετικά: 

Σε ποια χώρα της Ευρώπης ανασκευαστές του ναζισμού γίνονται σύμβουλοι για ζητήματα ιθαγένειας;

Ιωάννης Κωτούλας: Ξεπλένοντας το ναζισμό

Το εξώδικο του κ. Ι. Κωτούλα προς το left.gr - Μια πρώτη απάντηση 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)