to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:09 | 22.05.2014

Πολιτική

Σ. Μάρταλης: Ο αντιφασισμός είναι στην ψυχή του ΣΥΡΙΖΑ

Δήλωση του Σωτήρη Μάρταλη, υποψήφιου ευρωβουλευτή ΣΥΡΙΖΑ


Tο κόμμα των Μπαλτάκων, των  Κρανιδιώτηδων και  των Πλεύρηδων έχει το θράσος να κατηγορεί τον ΣΥΡΙΖΑ για συνεργασία με τους νεοναζί. Η ακροδεξιά κυβέρνηση των Φαρμακονησιών και των στρατοπέδων συγκέντρωσης, οι δήμαρχοι που απαγόρευαν αντιφασιστικές διαδηλώσεις και συναινούσαν σε φασιστικά λουκέτα σε παιδικές χαρές, οι δημοσιογράφοι που ήλπιζαν στη «σοβαρή» πλευρά της Χρυσής Αυγής, εγκαλούν τώρα τον ΣΥΡΙΖΑ για φιλο-φασιστική ψηφοθηρία!

Η προβοκάτσια τους δεν είναι απλά γελοία, είναι επικίνδυνη. Ο μόνος που ωφελείται από αυτά, είναι η Χρυσή Αυγή που κορδώνεται στο ρόλο του «ρυθμιστή».

Ο ΣΥΡΙΖΑ απευθύνεται σε ΟΛΟ τον κόσμο της εργασίας, τους ανέργους, τους φτωχούς ανθρώπους, τους νέους που μεταναστεύουν,  να συστρατευθεί με την αριστερά που αγωνίζεται για την ανατροπή. Όπως στις αυτοδιοικητικές εκλογές, έτσι και στις επερχόμενες ευρωεκλογές, καλούμε τον κόσμο, εκτός από τα κυβερνητικά κόμματα και τις παραφυάδες τους, να μαυρίσει και τους νεοναζί της Χρυσής Αυγής.

Ιδιαίτερα σε όσους ψήφισαν νεοναζί για να τιμωρήσουν το πολιτικό κατεστημένο, λέμε πως με αυτό τον τρόπο πετυχαίνουν το ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα, ενισχύουν το πιο πιστό σκυλί του συστήματος. Τους καλούμε να μα μην δώσουν δεύτερη ευκαιρία στους μαχαιροβγάλτες να επιστρέψουν στους δρόμους των πόλεων από τη Δευτέρα 26 Μάη. Να μην στηρίξουν με την ψήφο τους αυτούς που μαχαιρώνουν φουκαράδες, υποστηρίζουν εφοπλιστές και τραπεζίτες και ανοίγουν τα κεφάλια εργαζομένων και νέων που αγωνίζονται κατά της μνημονιακής εξαθλίωσης.

Καλούμε όλους και όλες όχι μόνο στις κάλπες της 25 Μάη, αλλά ακόμα περισσότερο από τις 26 Μάη και μετά, στις γειτονιές, τους εργασιακούς χώρους, τους χώρους νεολαίας, παντού: Να τσακίσουμε τα μνημόνια όλοι μαζί. Καμιά αυταπάτη, καμία ψήφος για τους νεοναζί μαχαιροβγάλτες της Χρυσής Αυγής.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)