to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:35 | 21.09.2014

Οικονομία

Ryanair: Η είσοδος δωρεάν, στην έξοδο... πληρώνεις!

Δεν πρόκειται να επιστραφούν σε όσους υποψήφιους αποτύχουν τα έξοδα συμμετοχής στο σεμινάριο (500 ευρώ) ούτε τα έξοδα διαμονής (700 ευρώ)!


«Ημέρες καριέρας» διοργανώνει, σε όλη την Ελλάδα, η Ryanair τον Οκτώβρη, αναζητώντας προσωπικό που θα ενισχύσει το πλήρωμα των αεροσκαφών της στην Ευρώπη.  Συγκεκριμένα, εκπρόσωποι της εταιρείας θα συναντήσουν τους υποψήφιους υπαλλήλους (οι ημερομηνίες που αρχικά είχαν ανακοινωθεί αντικαταστάθηκαν από τις παρακάτω): 

- στα Χανιά στις 31 Οκτωβρίου 

- στην Θεσσαλονίκη στις 29 Οκτωβρίου και 

- στην Αθήνα στις 20 Οκτωβρίου 

Η είσοδος δωρεάν, στην έξοδο πληρώνεις 

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται στον ιστότοπο της εταιρείας εύρεσης δυναμικού Crewlink με την οποία συνεργάζεται η Ryanair, για να ολοκληρωθεί η διαδικασία πρόσληψης -εάν ο υποψήφιος επιλεγεί- είναι απαραίτητη η καταβολή χρηματικού ποσού. 

Αφότου, δηλαδή, ολοκληρωθεί η διαδικασία των συνεντεύξεων ο υποψήφιος θα πρέπει να παρακολουθήσει σειρά σεμιναρίων για τα οποία έχει δύο τρόπους πληρωμής: 

- να πληρώσει τρεις εβδομάδες πριν την έναρξη των μαθημάτων 500 ευρώ για να συμμετάσχει στο μάθημα, 1.849 ευρώ (μειωμένες συγκριτικά με τη δεύτερη επιλογή) για δαπάνες σεμιναρίου και 700 ευρώ (έξοδα διαμονής) 

- να πληρώσει 500 ευρώ για τη συμμετοχή στο σεμινάριο και ποσό 2.449 ευρώ (δαπάνες σεμιναρίου) που θα αφαιρεθεί από τον μισθό. Τα έξοδα διαμονής ύψους 700 ευρώ θα πρέπει να καταβληθούν τρεις εβδομάδες πριν αρχίσουν τα σεμινάρια. Στην επιλογή αυτή τα έξοδα που σχετίζονται με το σεμινάριο είναι υψηλότερα. Και αυτό επειδή η εταιρεία φέρεται ότι έχει συμπεριλάβει το κόστος χρήματος, μιας και εωσότου γίνει πρόσληψη και καταβληθεί η μισθοδοσία του πρώτου μήνα, θα μεσολαβήσει ένα εύλογο χρονικό διάστημα. 

Η παρακολούθηση των σεμιναρίων δεν συνεπάγεται «αυτόματη» πρόσληψη στην Ryanair. Έτσι, εάν οι υποψήφιοι αποτύχουν στα τεστ αξιολόγησης, ύστερα από την παρακολούθηση των σεμιναρίων, θα έχουν λαμβάνειν τα χρήματα που αφορούν τις δαπάνες για το σεμινάριο (1.849 ευρώ ή 2.449 ευρώ). Δεν πρόκειται, δηλαδή, να τους επιστραφούν τα έξοδα συμμετοχής στο σεμινάριο (500 ευρώ) ούτε τα έξοδα διαμονής (700 ευρώ).

Πληροφορίες: capital.gr

tags: Ryanair

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)