to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:08 | 15.12.2014

Πολιτική

Προσπαθεί να τα «μαζέψει» η Βούλτεψη: Ουδέποτε υιοθέτησα τα περί πιστωτικού γεγονότος

Με γραπτή ανακοίνωση που εξέδωσε, η κυβερνητική εκπρόσωπος εξέφρασε την απορία της για το «πώς μια αναφορά σε ένα γεγονός, μπορεί τελικά να διαστρεβλώνεται και να εμφανίζεται ως … ‘δήλωση’, κάτι το οποίο δεν συνέβη»


Διαβάστε σχετικά την αναφορά του Αλ. Τσίπρα για την αδίστακτη υπονόμευση της δημοκρατίας: Ο Σαμαράς είναι ικανός να σκηνοθετήσει ακόμα και bank run

Για διαστρέβλωση όσων είπε το πρωί σε εκπομπή του Mega, σχετικά με τις «προειδοποιήσεις ξένων οίκων περί κήρυξης πιστωτικού γεγονότος σε περίπτωση εκλογών», κάνει λόγο η κυβερνητική εκπρόσωπος, Σ. Βούλτεψη, διευκρινίζοντας ότι η ίδια «ουδέποτε υιοθέτησε κάτι τέτοιο». Σημειώνεται ότι μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή η Σ. Βούλτεψη, εμμένοντας στην τακτική της καταστροφολογίας, ανέφερε μεταξύ άλλων πως «έχουμε προειδοποιηθεί από τους διεθνείς οίκους ότι με την προκήρυξη εκλογών θα θεωρηθεί η χώρα σε πιστωτικό γεγονός»:

Βούτσης: Πολιτική αλητεία οι απειλές χρεοκοπίας της Βούλτεψη 

Την παρέμβαση του Σταύρου Δήμα για τις "απειλές της κυβέρνησης αναφορικά με το πιστωτικό γεγονός και τις τραπεζικές καταθέσεις" ζήτησε ο Νίκος Βούτσης μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό Mega.

«Να παρέμβει ο κ. Δήμας που στο όνομά του γίνεται αυτή η άθλια τρομοκρατία. Αν ο κ. Δήμας μέχρι το μεσημέρι δεν έχει παρέμβει, που στο όνομά του γίνεται αυτή η αλητεία η πολιτική, θα έχει πολύ μεγάλη ευθύνη. Ενώ είναι ένας κύριος», είπε ο γραμματέας της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατηγορώντας την Σοφία Βούλτεψη για την  δήλωση περί πιστωτικού γεγονότος.

Δείτε το βίντεο του Mega:

Η κυρία Βούλτεψη είναι κυβερνητική εκπρόσωπος, ως κυρία Βούλτεψη μπορεί να λέει ότι θέλει, η κυρία Βούλτεψη είναι όμως κυβερνητική εκπρόσωπος και η δήλωση που έκανε είναι από απρόσεκτη έως επικίνδυνη και καλό θα ήταν το επόμενο διάστημα να είμαστε πολύ προσεκτικοί και να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων» δήλωσε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.


2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)