to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

16:01 | 01.10.2014

Πολιτική

Πρετεντέρης: Ο μέγας αθώος και αδικημένος

Ο Γιάννης Πρετεντέρης σε εγρήγορση... Διαβάστε τι δήλωσε σε συνέντευξή του και κάντε όσα σχόλια δεν τολμάμε εμείς...


Από το νέο δελτίο του MEGA ξεκίνησε η συνέντευξη του Γιάννη Πρετεντέρη στο iefimerida.gr και γύρω από τον "εχθρικό" ΣΥΡΙΖΑ περιεστράφη. 

Ο Πρετεντέρης δήλωσε ότι βρίσκεται σε εγρήγορση και απέδωσε την πτώση του δελτίου από την πρώτη θέση πέρυσι στο ότι είναι ένα δελτίο με άποψη για τα πράγματα (!), που κάνει παρέμβαση στα γεγονότα.

Ως ανταγωνιστές αναγνώρισε όχι μόνο τα άλλα κανάλια, τις άλλες εκπομπές, αλλά και έναν κόσμο "που δεν θέλει να πηγαίνεις καλά γιατί δεν τον συμφέρει"...

Ποιος είναι αυτό ο κόσμος;

Ξεκαθάρισε ποιους θεωρεί "εχθρούς" για το δελτίο του Μega: "Και τον ΣΥΡΙΖΑ. Αλλά και διάφορους παρατρεχάμενους γύρω από τον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν ξέρω γιατί το κάνουν διότι προσωπικά πιστεύω ότι ποτέ δεν τους μεταχειριστήκαμε άδικα ή αθέμιτα ως παράταξη". 

"Υπάρχει και ένας πόλεμος πολιτικός πραγματικά πρωτοφανής. Δεν έχει ξανασυμβεί. Ενδεχομένως κάποιοι θεώρησαν το Μega εμπόδιο στην άνοδό τους στην εξουσία. Στις ορέξεις τους. Και επιχείρησαν να αποδυναμώσουν το κανάλι" τόνισε.
"Είναι προφανές ότι έχουν εντάξει το MEGA στην πολιτική τους στρατηγική πιστεύοντας ότι έτσι φαίνονται αντίθετοι με το σύστημα. Αντικειμενικά στοιχεία σύγκρουσης με τον ΣΥΡΙΖΑ δεν υπάρχουν. Κι ούτε θα μπορούσαν να υπάρχουν. Τι έχουν να μοιράσουν ένα κανάλι και ένα κόμμα; Βέβαια επίθεση δεχθήκαμε και από τη Χρυσή Αυγή. Και μάλιστα χυδαία, δεν θα επανέλθω. Τελικά η επίθεση που δέχθηκε το Μega ήταν και από τα δύο άκρα", είπε ο Πρετεντέρης, πιστός στη θεωρία των δύο άκρων.

Σε ερώτηση αν θεωρεί άκρο τον ΣΥΡΙΖΑ, απάντησε: "Ε, δεν τον λες και κέντρο. Κεντρώο κόμμα είναι;"

Όταν ρωτήθηκε πώς κατορθώνει  και είναι η μόνη αδιαμφισβήτητη σταθερά στο δελτίο, απάντησε: "Πιστεύω ότι οι άνθρωποι εκτιμούν τη δουλειά μου".

"Δεν έχω καμία ιδιαίτερη φιλοδοξία να είμαι εσαεί στο δελτίο ειδήσεων. Τώρα όμως γίνεται μια νέα προσπάθεια σε μια δύσκολη στιγμή. Αν πω φεύγω θα είναι σαν να λέω στο κανάλι ότι το φτύνω. Έχω μια υψηλή αίσθηση ευπρέπειας και καθήκοντος" είπε.

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)