to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:18 | 16.04.2014

πηγή: thepressproject.gr

Πολιτική

ThePressProject: Κι όμως, ο υπουργός πουλάει βιβλία! (βίντεο)

Μπορεί ο Α. Γεωργιάδης να διαβεβαίωνε πως οι βιολογικές αντοχές του δεν του επιτρέπουν πλέον να πουλάει βιβλία - «αφού βρίσκεται στο υπουργείο από το πρωί ως το βράδυ» - ωστόσο, η αναφορά του στις ευρωεκλογές σε πρόσφατη εκπομπή τηλεπωλήσεων αποκάλυψε πως η «κονσέρβα» είναι «ολοζώντανη», αποκαλύπτει το thepressproject.gr


Φαίνεται πως ο Άδωνις Γεωργιάδης δεν μπορεί να «ξεκολλήσει» από το αγαπημένο για χρόνια πόστο του στην εκπομπή τηλεπωλήσεων «Ελλήνων Έγερσις» στο Τηλεάστυ, για αυτό και συνεχίζει κανονικά τις εκπομπές του, ακόμη και αν αυτές μεταδίδονται με το σήμα της επανάληψης («Ε»).

Για να σταματήσουν, λοιπόν, οι κοροϊδίες και ο χλευασμός στο πρόσωπο του υπουργού Υγείας, που έγινε γνωστός στον ελληνικό λαό ως «κράχτης» βιβλίων αλλά και συγγραφέας έργων όπως «ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ: Ο ΜΥΘΟΣ ΚΑΤΑΡΡΕΕΙ», ο Α. Γεωργιάδης αποφάσισε όχι να σταματήσει τις τηλεπωλήσεις, αλλά να διαβεβαιώνει εμφατικά στα κανάλια και την Βουλή πως οι εκπομπές του μεταδίδονται σε επανάληψη.

Ο «αδικημένος» Άδωνις Γεωργιάδης

Χαρακτηριστική παραμένει η διένεξη του υπουργού με τον αρχηγο της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον Οκτώβριο του 2013.

Ο Α. Τσίπρας είχε αναφερθεί τότε στον Α. Γεωργιάδη, κάνοντας λόγο για ανθρώπους που στον ελεύθερο χρόνο τους πάνε κρυφά στα στούντιο για γυρίσματα, υποστηρίζοντας ξεκάθαρα πως οι εκπομπές είναι ζωντανές και ο υπουργός Υγείας κοροιδεύει τον κόσμο:

«Μιλάμε λοιπόν για πολύ σοβαρά ζητήματα, δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται με ύφος χιλίων καρδιναλίων και με αστεϊσμούς από ανθρώπους που τον ελεύθερό τους χρόνο πηγαίνουν κρυφά στα στούντιο τα τηλεοπτικά για να κάνουν γυρίσματα τηλεπωλήσεων βιβλίων τα οποία τα παρουσιάζουν σε κανάλια με το "Ε" δήθεν ότι είναι επανάληψη, ενώ έχουν υπουργικούς θώκους», δήλωνε ο Α. Τσίπρας.

Ο Α. Γεωργιάδης είχε δώσει τότε συνέντευξη Τύπου για να απαντήσει στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, χαρακτηρίζοντας χαμηλό το επίπεδο, και κάνοντας λόγο για εμπάθεια προς το πρόσωπό του:

«Εάν ο κ. Τσίπρας είχε δουλέψει όπως εγώ στη ζωή μου θα γνώριζε πάρα πολύ καλά ότι και να ήθελα να κάνω αυτό που λέει οι βιολογικές μου αντοχές δεν θα μου το επέτρεπαν. Όσοι είναι εδώ στο υπουργείο και ελευθέρως μπορείτε να ρωτήσετε όποιον υπάλληλο θέλετε, θα σας διαβεβαιώσουν ότι είμαι στο υπουργείο αυτό από το πρωί μέχρι το βράδυ.

»Ειλικρινά θλίβομαι με την κατάντια του κ. Τσίπρα. Όμως για να καταλάβει πόσο λάθος έκανε και πόσο με αδίκεισαι του προτείνω το εξής: Να πάει αυτός μια μέρα να κάνει μια εκπομπή στο να πουλάει βιβλία. Να δει πόσο κοπιαστικό είναι, να βγάλει τα πρώτα λεφτά με ιδρώτα στη ζωή του και να αντιληφθεί ότι αυτό που είπε απλά δεν γίνεται», είχε δηλώσει τότε ο «αδικημένος» Α. Γεωργιάδης.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)