to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:18 | 13.09.2016

Κοινωνία

Περιφέρεια Αττικής: Παρεμβάσεις στο γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη με στόχο την εξυπηρέτηση των αθλούμενων

Προγραμματική Σύμβαση με αντικείμενο το έργο «Αντικατάσταση Συνθετικού Τάπητα του Γηπέδου Παντελής Νικολαΐδης στη Νίκαια», συνολικού προϋπολογισμού 433.000 ευρώ με ΦΠΑ, υπέγραψαν η Περιφερειάρχης Αττικής, Ρένα Δούρου, και ο Δήμαρχος Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, Γιώργος Ιωακειμίδης.


Το έργο χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της Περιφέρειας Αττικής και αφορά σε εργασίες αντικατάστασης του συνθετικού χλοοτάπητα του Γηπέδου Παντελής Νικολαΐδης στη Νίκαια (επιφάνειας 7.340 τ.μ.). Συγκεκριμένα, ο τάπητας έχει καταστραφεί πλήρως σε έκταση περίπου 300 τ.μ. (τμηματικά), λόγω φθορών και αποκολλήσεων, με αποτέλεσμα να καθίσταται δύσκολη η προπόνηση των ομάδων σε αυτό. Το γήπεδο ποδοσφαίρου κατασκευάστηκε το 2008, έκτοτε έχει επισκευαστεί δύο φορές και χρησιμοποιείται καθημερινά από πολλούς αθλούμενους σε σωματεία. Σημειώνεται δε ότι στη γύρω περιοχή δεν υπάρχει άλλο γήπεδο ποδοσφαίρου.

Ειδικότερα, θα πραγματοποιηθούν εργασίες για την αποξήλωση του υφιστάμενου συνθετικού χλοοτάπητα και των εστιών, για την εξυγίανση και επιδιόρθωση της υπάρχουσας υπόβασης όπου απαιτείται, για την τοποθέτηση νέου συνθετικού χλοοτάπητα και εστιών προδιαγραφών FIFA, καθώς και για τη διαγράμμιση αγωνιστικού χώρου σύμφωνα με τις προδιαγραφές του αθλήματος. Το γήπεδο Παντελής Νικολαΐδης, βρίσκεται στον λόφο Σελεπίτσαρι του Δήμου Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, σε οικόπεδο επί της οδού Κυρά της Ρω και εφάπτεται µε το βόρειο όριο του ολυμπιακού έργου «Σπίτι της Άρσης Βαρών». Τέλος, το έργο θα δημοπρατηθεί από τον Δήμο Νίκαιας - Αγίου Ιωάννη Ρέντη, και θα εκτελεστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του.

 

 

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)