to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:54 | 03.11.2014

πηγή: patrastimes.gr

Κοινωνία

Πάτρα: Αρνήθηκε να συναντήσει τους μαθητές η Διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Όταν η μαθητική πορεία έφτασε στα γραφεία της Διεύθυνσης με σκοπό αντιπροσωπεία της να συναντηθεί με την Διευθύντρια, αυτό που διαπίστωσαν όπως καταγγέλλεται, είναι πως η κυρία Πιερρή, μαζί με την υποδιευθύντρια, έφυγαν από την άλλη πόρτα του κτηρίου, προκειμένου να μην συναντηθούν μαζί τους


Νεότερη ενημέρωση 14.00'

Τη διευθύντρια της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας θέλησαν να συναντήσουν οι μαθητές που κάνουν κατάληψη στα σχολεία τους και έκαναν πορεία στο κέντρο της πόλης, καταλήγοντας στα γραφεία στην περιοχή του Αγίου Αλεξίου στην Πάτρα.

Τελικά όμως δεν την συνάντησαν και την καταγγέλλουν ότι «φυγαδεύτηκε» από την πίσω πόρτα για να μην τους δει.

Όταν η μαθητική πορεία που ξεκίνησε από την πλατεία Γεωργίου έφθασε στο σημείο με τη συμμετοχή πάνω από 1.000 μαθητές και έφτασε στα γραφεία της Διεύθυνσης με σκοπό αντιπροσωπεία να συναντηθεί με την Διευθύντρια, αυτό που διαπίστωσαν όπως καταγγέλλεται, είναι πως η κυρία Πιερρή μαζί με την υποδιευθύντρια έφυγαν από την άλλη πόρτα του κτηρίου, προκειμένου να μην συναντηθούν μαζί τους.

Όταν κάποια την προσέγγισαν, δεν ανταποκρίθηκε στο αίτημα τους και συνέχισε την πορεία της, ενώ ένας από τους άνδρες που τις συνόδευαν είπαν ότι «φεύγουν».

Οι μαθητές στην συνέχεια ζήτησαν να μιλήσουν με κάποιον υπεύθυνο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης προκειμένου να τους μεταφέρουν τα αιτήματα τους, όμως οι Διοικητικοί υπάλληλοι με τους οποίους είχαν συνάντηση, άκουσαν τα παιδιά όμως δεν μπορούσαν εκ της ιδιότητας τους να δεσμευτούν για το οτιδήποτε.

Νεότερη ενημέρωση 13.22΄

Στα γραφεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας κατέληξε η πορεία μαθητών από σχολεία που τελούν υπό κατάληψη.

Οι μαθητές, που ζητούν την κατάργηση του Νέου Λυκείου, παρέδωσαν ψήφισμα με τα αιτήματά τους.

Νεότερη ενημέρωση 12.09΄

Ξεκίνησε η πορεία μαθητών από σχολεία της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης που βρίσκονται υπό κατάληψη.

Οι μαθητές νωρίτερα συγκεντρώθηκαν στην πλατεία Γεωργίου και αυτή την ώρα, 1.000 περίπου άτομα, πραγματοποιούν πορεία προς την Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας.

 

Πρώτη ενημέρωση 11.54΄

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην πλατεία Γεωργίου πραγματοποιούν στις 12 το μεσημέρι μαθητές Γυμνασίου και Λυκείων που τελούν υπό κατάληψη.

Οι μαθητές σχεδιάζουν να πραγματοποιήσουν πορεία μέχρι τα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαϊας, ζητώντας λύση στα αιτήματά τους.

Κατάληψη πραγματοποιείται στο Μουσικό Σχολειο Πατρών, το 17ο, το 4ο Λύκειο, τα σχολεία του συγκροτήματος στο πρώην Πολυκλαδικό, το 13ο Γυμνάσιο κ.ά.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)