to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

20:23 | 20.12.2014

πηγή: Ναυτεμπορική

Πολιτική

Το ΠΑΣΟΚ κάνει λόγο για βούρκο!

Για «σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο» κάνει λόγο το ΠΑΣΟΚ με αφορμή τον πολιτικό σεισμό που έχουν προκαλέσει τα περί απόπειρας χρηματισμού βουλευτών.


Το ΠΑΣΟΚ επιτίθεται με σφοδρότητα στους Ανεξάρτητους Έλληνες, στον ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και στους ανεξάρτητους βουλευτές Θ. Παραστατίδη και Οδ. Βουδούρη.

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται ότι ο ελληνικός λαός παρακολουθεί αποσβολωμένος την εξέλιξη «μιας βρώμικης ιστορίας με πρωταγωνιστές τον αρχηγό και ορισμένους βουλευτές των ΑΝΕΛ και τους ως τώρα συνεργάτες τους».

«Μονταρισμένες κασέτες (όπως διαπιστώνουν οι αρμόδιες αρχές), ομολογίες βουλευτών για παράνομες συναλλαγές τους, αποκαλύψεις για στενές σχέσεις μεταξύ καταγγελλόντων και καταγγελλομένων. Τελικά οι ψεκασμένοι κυλιούνται στον βούρκο.......Κατάντια», τονίζεται.

Το ΠΑΣΟΚ στρέφει τα πυρά του και στους κ. Παραστατίδη και Βουδούρη, χαρακτηρίζοντάς τους επίδοξους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ «που περιφέρονται από κόμμα σε κόμμα και δίνουν εξετάσεις φανατισμού για να τους δεχθούν στα ψηφοδέλτια».

Στο κάδρο μπαίνει και ο ΣΥΡΙΖΑ, στον οποίο το Κίνημα προσάπτει ότι υποστηρίζει «αυτήν την πρωτοφανή επιχείρηση αθλιότητας και απαξίωσης της πολιτικής ζωής της χώρας και χυδαίας συκοφάντησης ανεξάρτητων βουλευτών» και σημειώνει ότι «πρώτος έσυρε το χορό των έωλων και συκοφαντικών κατηγοριών περί κουμπαράδων και πολιτικών αποστατών».

«Δίνεται η εντύπωση ότι υπάρχει σε εξέλιξη σχέδιο που αποσκοπεί να κρατά τη χώρα βυθισμένη στον βούρκο και τη λάσπη και να τορπιλίζει κάθε πρωτοβουλία που οδηγεί στη συναίνεση για να εκλεγεί Πρόεδρος της Δημοκρατίας, να αποφευχθούν οι πρόωρες εκλογές και να ολοκληρωθεί η συμφωνία εξόδου από την κρίση και τα μνημόνια», συμπληρώνεται στην ανακοίνωση.

Καταλήγοντας, το ΠΑΣΟΚ αναφέρει ότι η Δικαιοσύνη οφείλει το ταχύτερο να διαλευκάνει την υπόθεση και σημειώνει ότι «η Βουλή πρέπει να επιτελέσει το ύψιστο πολιτειακό καθήκον της εκλογής ΠτΔ μέσα σε συνθήκες στοιχειώδους θεσμικής σοβαρότητας».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)