to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

10:05 | 31.10.2014

Διεθνή

Παρασκευή 31/10: Εκδήλωση για την Παλαιστίνη, συζήτηση με τον Χάλεντ Μπαρακάτ (Λαϊκό Μέτωπο)

Μετά τη νίκη της παλαιστινιακής αντίστασης: Εκδήλωση - συζήτηση με τον Χάλεντ Μπαρακάτ (Khaled Barakat), εκπρόσωπο του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης, την Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, στις 20.00, στο Πολυτεχνείο, κτίριο Γκίνη


ΜΕΤΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ

ΕΚΔΗΛΩΣΗ – ΣΥΖΗΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ

Με τον Χάλεντ Μπαρακάτ (Khaled Barakat)

εκπρόσωπο του Λαϊκού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης

Παρασκευή 31 Οκτωβρίου 2014, στις 20.00

στο Πολυτεχνείο, κτίριο Γκίνη

Ο Χάλεντ Μπαρακάτ, στέλεχος του Λαικού Μετώπου για την Απελευθέρωση της Παλαιστίνης (PFLP) έρχεται στην Αθήνα καλεσμένος της Δικτύωσης Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση, για να μιλήσει για την νέα κατάσταση μετά τη νίκη της Παλαιστινιακής Αντίστασης ενάντια στο σιωνιστικό κράτος του Ισραήλ.

Περίπου δυο μήνες μετά το τέλος της τελευταίας δολοφονικής επίθεσης των Ισραηλινών στη Γάζα, συζητάμε για την κατάσταση στην Παλαιστίνη. Για τα νέα δεδομένα που δημιουργεί η περήφανη νίκη της Αντίστασής του παλαιστινιακού λαού, η οποία επικυρώθηκε με τη ντροπιαστική για το Ισραήλ συμφωνία εκεχειρίας που υπογράφτηκε στο Καΐρο, αλλά και για τα νέα καθήκοντα στο μέτωπο της αλληλεγγύης προς τον αδούλωτο παλαιστινιακό λαό.

Οι 51 ημέρες πολεμικών επιθέσεων ήταν ένα ακόμη επεισόδιο στην πολύχρονη συστηματική γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού. Αφησαν πίσω τους περισσότερους από 2.300 νεκρούς, εκ των οποίων 600 παιδιά, περισσότερους από 11.000 τραυματίες, 540.000 εκτοπισμένους μέσα στη Λωρίδα της Γάζας και σχεδόν 100.000 χωρίς σπίτι, καθώς και τεράστιες καταστροφές σε κτίρια και υποδομές. 

Δικτύωση Αλληλεγγύης στην Παλαιστινιακή Αντίσταση

www.palestineresist.gr

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)