to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:16 | 03.04.2015

Πολιτική

Οι αντιδράσεις των κομμάτων για το άρθρο του Γ. Πανούση

«Οι αναφορές Πανούση στο άρθρο του προφανώς και δεν αφορούν ούτε την πολιτική της Κυβέρνησης, ούτε κυβερνητικά στελέχη, ούτε τις πολιτικές δυνάμεις που τη στηρίζουν», σημειώνουν εν τω μεταξύ κυβερνητικές πηγές


Σχόλια και αντιδράσεις από κόμματα για το άρθρο Πανούση στα «Νέα»:

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστας Καραγκούνης έκανε την ακόλουθη δήλωση: 

Η κραυγή αγωνίας του κ. Πανούση, σήμερα, είναι εύστοχη, γιατί ονοματίζει αυτό που ζούμε ως «Αριστερά του Τίποτα»!  Είναι έντιμη γιατί τολμά, να πει, αυτό που εμείς λέμε από χρόνια: ότι «είναι έγκλημα να καίγονται αστυνομικοί από τους κουκουλοφόρους»! Και έχει δίκιο, όταν καταδικάζει τους «καθαρόαιμους αριστερούς», που θεωρούν «φασιστικό» και «χυδαίο» ό,τι δεν τους αρέσει. Αυτό ακριβώς έκαναν οι σύντροφοί του χθες, όταν η Νέα Δημοκρατία καταδίκασε την κατάσταση, στην οποία έχει περιέλθει η δημόσια ασφάλεια επί των ημερών τους

 
 
 

Το Ποτάμι: Ο Πανούσης λέει τα αυτονόητα

«Yπερασπιστείτε τα δικαιώματα των πολλών» ζητά από τα κυβερνητικά στελέχη το Ποτάμι και τάσσεται υπέρ της σημερινής παρέμβασης του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, καταλήγοντας: «αναμένουμε τη σαφή και δημόσια εντολή του Πρωθυπουργού».

Η ανακοίνωση του Ποταμιού:

«Καλά κάνει ο κ.Πανούσης και λέει τα αυτονόητα που δυστυχώς- ακόμη και αυτά- στο κυβερνητικό στρατόπεδο είναι περιζήτητα. Δεν αναμένουμε την απάντηση του κ.Παρασκευόπουλου και του κ.Βούτση, τους οποίους πρωτίστως αφορούν οι διαπιστώσεις του κ.Πανούση.  Αναμένουμε όμως τη σαφή και δημόσια εντολή του Πρωθυπουργού. Υπερασπιστείτε τα δικαιώματα των πολλών στην παιδεία, την ασφάλεια, τη δικαιοσύνη. Μην γίνεσθε υποχείρια ακραίων μειοψηφιών».

 
 

ΠΑΣΟΚ: Θα συνταχθεί με όσα καταγγέλλει ή θα παραιτηθεί ο κ. Πανούσης;

 

«Ως αρθρογράφος, ο κ. Πανούσης μιλάει σωστά», σχολίασε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή το σημερινό άρθρο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη στα «Νέα». Όπως σημειώνει  η Χαριλάου Τρικούπη, ως αρμόδιος υπουργός ο κ. Πανούσης θα πρέπει να επιλέξει: «ή θα συνταχθεί με όσα καταγγέλλει βάζοντας σε κίνδυνο την ασφάλεια των πολιτών ή θα παραιτηθεί καταγγέλλοντας τον ΣΥΡΙΖΑ».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)