to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

18:46 | 19.06.2014

Πολιτική

Οι 61 περιφερειακοί σύμβουλοι της Δύναμης Ζωής

Ανακοινώθηκαν χθες τα 61 μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής που εκλέχθηκαν με την Δύναμη Ζωής και επικεφαλής του συνδυασμού Ρ. Δούρου. Ακολουθούν αναλυτικά τα ονόματα των εκλεγέντων αντιπεριφερειαρχών και περιφερειακών συμβούλων ανά τομέα.


Στην Ανατολική Αττική εκλέχθηκε αντιπεριφερειάρχης ο Πέτρος Φιλίππου και περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

ΘΕΟΧΑΡΗ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΙΤΗ) του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΤΣΟΥΠΡΑ ΙΩΑΝΝΑ (ΓΙΑΝΝΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΠΑΝΤΖΑΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΦΩΤΕΙΝΗ του ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ, ΣΤΕΡΓΙΟΥ ΙΩΑΝΝΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΚΟΡΟΒΕΣΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Στον Βόρειο Τομέα εκλέχθηκε αντιπεριφερειάρχης ο Γιώργος Καράμερος και περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ ΕΥΑΓΓΕΛΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΕΤΤΑ ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ,ΜΠΑΛΑΦΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, ΤΖΙΒΑ ΑΙΜΙΛΙΑ του ΘΕΡΑΠΟΝΤΟΣ, ΒΡΟΥΣΤΗΣΑΡΙΣΤΕΙΔΗΣ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥΛΑ (ΚΟΡΙΝΑ) του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΚΟΡΩΝΑΙΟΥ-ΚΑΜΠΑ ΣΟΦΙΑ του ΓΕΩΡΓΙΟΥ, ΔΑΜΙΑΝΟΣ ΠΕΤΡΟΣ του ΣΩΤΗΡΙΟΥ,ΓΑΒΡΑΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ, ΧΡΥΣΙΚΟΣ ΦΩΤΙΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Στη Δυτική Αττική εκλέχθηκε αντιπεριφερειάρχης ο Γιάννης Βασιλείου και περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

ΒΑΒΟΥΛΑ ΑΡΙΣΤΕΑ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΦΑΡΜΑΚΗΣ ΤΑΞΙΑΡΧΗΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΠΑΠΠΑ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑ του ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΥΣ.

Στον Δυτικό Τομέα εκλέχθηκε αντιπεριφερειάρχης ο Σπύρος Τζόκας και περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

ΔΑΝΙΑ ΝΙΚΟΛΕΤΤΑ του ΑΓΓΕΛΟΥ, ΖΩΓΡΑΦΑΚΗ-ΤΕΛΕΜΕ ΕΛΕΝΗ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΒΛΑΧΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ του ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΚΡΗΤΙΚΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ (ΚΑΤΕΡΙΝΑ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΓΡΗΓΟΡΙΑΔΗΣΘΕΜΙΣΤΟΚΛΗΣ (ΘΕΜΗΣ) του ΓΡΗΓΟΡΙΟΥ, ΔΗΜΑΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΑΓΓΕΛΟΥ,ΣΧΙΝΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ.

Στον Κεντρικό Τομέα εκλέχθηκε αντιπεριφερειάρχης η Ερμίνα Κυπριανίδου και περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

ΒΑΣΙΛΑΚΗ ΑΝΝΑ συζ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ,ΘΑΝΟΠΟΥΛΟΥ ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΗ του ΠΑΪΚΟΥ, ΧΡΙΣΤΑΚΗ ΜΑΡΙΑ του ΑΣΤΕΡΙΟΥ,ΠΡΩΤΟΝΟΤΑΡΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΝΙΚΟΛΙΔΑΚΗ ΦΛΩΡΕΝΤΙΑ (ΦΛΩΡΑ) του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ (ΝΑΣΟΣ) του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ, ΑΡΒΑΝΙΤΗΣΔΗΜΗΤΡΙΟΣ του ΘΕΟΔΩΡΟΥ, ΣΑΠΟΥΝΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗ (ΑΓΓΕΛΙΚΑ) του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ,ΑΣΤΡΙΝΑΚΗ-ΤΣΙΤΣΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ, ΑΝΑΛΟΓΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ-ΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΤΣΑΒΑΛΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΙΒΗ) του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ, ΣΤΑΥΡΟΠΟΥΛΟΥΚΑΛΛΙΟΠΗ του ΧΡΗΣΤΟΥ, ΑΛΕΞΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΠΑΤΣΑΒΟΣΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ, ΚΑΡΑΜΑΝΟΣ ΧΡΗΣΤΟΣ του ΛΕΩΝΙΔΑ.

Στα νησιά Αττική εκλέχθηκε αντιπεριφερειάρχης ο Παναγιώτης Χατζηπέρος και περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

ΤΟΥΤΟΥΝΤΖΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ (ΒΟΥΛΑ) του ΜΑΡΚΟΥ, ΓΟΥΛΑΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ.

Στον Νότιο Τομέα εκλέχθηκε αντιπεριφερειάρχης ο Χρήστος Καπάταης και περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

ΡΑΪΚΟΥ ΖΩΗ του ΙΩΑΝΝΗ, ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗ του ΔΙΟΝΥΣΙΟΥ, ΚΟΥΚΑ ΜΑΡΙΝΑ του ΙΩΑΝΝΗ, ΓΙΑΜΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ του ΧΡΥΣΟΣΤΟΜΟΥ, ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ του ΧΡΗΣΤΟΥ, ΛΕΒΕΝΤΗ ΑΓΓΕΛΙΚΗ του ΣΤΕΦΑΝΟΥ, ΝΕΡΟΥΤΣΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΤΑΣΟΥΛΗ-ΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ ΕΛΙΣΣΑΒΕΤ του ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ, ΕΥΣΤΑΘΙΑΔΗΣ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ του ΙΩΑΝΝΗ.

Στον Πειραιά αντιπεριφερειάρχης εκλέχθηκε ο Γιώργος Γαβρίλης και περιφερειακοί σύμβουλοι είναι οι:

ΛΑΜΠΡΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ του ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΑΛΕΒΙΖΟΠΟΥΛΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ του ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ,ΜΕΤΑΞΑ ΕΙΡΗΝΗ του ΜΙΧΑΗΛ-ΓΕΡΑΣΙΜΟΥ, ΑΠΟΣΤΟΛΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΛΑΜΩ συζ. ΧΡΗΣΤΟΥ, ΛΑΣΚΑΡΗ-ΚΡΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΒΑΣΙΛΙΚΗ συζ. ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΜΑΝΤΑΣΑΣΗΜΑΚΗΣ (ΜΑΚΗΣ) του ΙΩΑΝΝΗ.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)