to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ο Σαμαράς πιο κοντά στο Θεό!

Στην Αθωνική Πολιτεία ο Αντώνης Σαμαράς... Είδε κι απόειδε που ο Θεός δεν απαντάει πια στο τηλέφωνο και πήγε ο ίδιος να τον συναντήσει στις μονές!


Άναψε κερί στον Ύψιστο και ζήτησε ταπεινά να του κόβει δαπάνες και να του δίνει πρωτογενές πλεόνασμα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι υποσχέθηκε στους μοναχούς δωρεάν wi-fi, ώστε να επικοινωνούν με τον Πανάγαθο μέσω skype και να τον ενημερώνουν αρμοδίως στο προσωπικό του μέιλ στο Μαξίμου.

Από την Ιπποκράτους διαμηνύουν ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος δεν προτίθεται να κάνει ανάλογη επίσκεψη στο Άγιο Όρος. «Το ΠΑΣΟΚ δεν χρειάζεται ένα θεό. Χρειάζεται 58 για να σωθεί» φέρεται να δήλωσε στέλεχος τους συγκυβερνώντος κόμματος.

«Η κίνηση Σαμαρά στρέφεται ενάντια στα λαϊκά στρώματα και τα εργατικά παπλώματα. Οι πολυεθνικές των κεριών για άλλη μια φορά πίνουν το αίμα του λαού και της εργατικής τάξης» αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.

«Η προσήλωση στη Ελληνοορθοδοξία πλήττει τον ευρωπαϊκό προσανατολισμό της χώρας. Θα πρέπει όλες οι πολιτικές δυνάμεις να δουν με σύνεση το φαινόμενο και να ανοίξει ο πολιτικός διάλογος μεταξύ των κομμάτων του συνταγματικού τόξου» δήλωσε το στέλεχος της ΔΗΜΑΡ, Θ. Μαργαρίτης.

«Ο Θεός αγαπάει τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τις αντιμνημονιακές δυνάμεις» ήταν η λακωνική δήλωση του Πάνου Καμμένου.

Ο Σίμος Κεδίκογλου ζήτησε από τον ΣΥΡΙΖΑ να πάρει καθαρή θέση και να καταδικάσει τον Αντίχρηστο απ' όπου κι αν προέρχεται.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)