to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

19:29 | 15.04.2014

πηγή: in.gr

Πολιτική

Τελικά ποιον υποστηρίζει η ΝΔ στον Πειραιά; Ο Κ. Αρβανιτόπουλος στην παρουσίαση του συνδυασμού Μώραλη

Παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου πραγματοποιήθηκε τη Μ. Τρίτη η παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλη. Αντίδραση την Τετάρτη από τον επίσημο «εκλεκτό» της ΝΔ, Βασ. Μιχαλολιάκο


Ο υπουργός Παιδείας παρευρέθηκε στην παρουσίαση παρά το γεγονός ότι ο υποψήφιος που στηρίζει η Νέα Δημοκρατία στον Πειραιά είναι ο σημερινός δήμαρχος Βασίλης Μιχαλολιάκος, τον οποίο συνάντησε ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν επίσης ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βαγγέλης Μαρινάκης, ο πρώην πρόεδρος Σωκράτης Κόκκαλης και ο γιος του Πέτρος, ο οποίος θα είναι υποψήφιος σύμβουλος, αλλά και ο Ανδρέας Ανδριανόπουλος και ο υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Πέτρος Μαντούβαλος.

Το «παρών» έδωσε ακόμη ο πρώην δήμαρχος Πειραιά Χρήστος Αγραπίδης, ο οποίος θέτει υποψηφιότητα με το συνδυασμό Μώραλη. 

 

ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά πόσες συνιστώσες έχει η ΝΔ, ποιον στηρίζει στον Πειραιά; 

 

«Η παρουσία του υπουργού Παιδείας Κωνσταντίνου Αρβανιτόπουλου  στην παρουσίαση της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του υποψηφίου δημάρχου Πειραιά και αντιπροέδρου της ΠΑΕ Ολυμπιακός Γιάννη Μώραλη, προκαλεί εύλογα ερωτηματικά. Άραγε ποιον στηρίζει η ΝΔ; Τον κ. Μιχαλολιάκο που χαίρει της επίσημης στήριξης Σαμαρά ή τον κ. Μώραλη που τον στηρίζουν κεντρικά στελέχη του κόμματος και της κυβέρνησης; Τελικά πόσες συνιστώσες έχει η ΝΔ;», είναι το σχόλιο του γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.

 
 
Αντίδραση Βασίλη Μιχαλολιάκου
 

Κάλεσμα στον Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο να πει «ο ίδιος τι θέλει» απηύθυνε ο υποψήφιος δήμαρχος Πειραιά Βασίλης Μιχαλολιάκος με αφορμή την παρουσία του υπουργού Παιδείας στην εκδήλωση παρουσίασης της ιδρυτικής διακήρυξης του συνδυασμού του Γιάννη Μώραλη.

Σε δηλώσεις του στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ τη Μ. Τετάρτη, ο κ. Μιχαλολιάκος, που έχει πάρει επισήμως το χρίσμα του Πρωθυπουργού για την κούρσα στον δήμο Πειραιά, ανέφερε ότι ο κ. Αρβανιτόπουλος είχε πάει και στη δική του συγκέντρωση και στο παρελθόν είχε κάνει εγκωμιαστικά σχόλια για εκείνον.

Όπως χαρακτηριστικά είπε, δεν γίνεται να είναι «και με τον χωροφύλακα και με τον αστυφύλακα».

 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)