to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

7:59 | 24.04.2014

Κοινωνία

Ο καιρός σήμερα

Τοπικές βροχές στη Δυτική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο και από τις μεσημεριανές ώρες βροχές και καταιγίδες στις περισσότερες ηπειρωτικές περιοχές της χώρας με τοπικά έντονα φαινόμενα, περιμένουμε την Πέμπτη 24 Απριλίου 2014.


Οι αυξημένες συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα θα υποχωρήσουν λίγο, ωστόσο οι βροχές και πάλι θα έχουν κατά τόπους χαρακτήρα λασποβροχών, ενώ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη.

Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 24 βαθμούς στη Βόρεια Ελλάδα, από 10 έως 25 στην Κεντρική Ελλάδα, από 12 έως 25 στα υπόλοιπα ηπειρωτικά και από 15 έως 23 βαθμούς στα νησιά του Αιγαίου και στην Κρήτη, αλλά στα Δωδεκάνησα οι μέγιστες θα φτάσουν στους 25 με 26 βαθμούς Κελσίου.

Οι άνεμοι στο Αιγαίο θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά σχεδόν θυελλώδεις, ενώ στα βορείότερα πελάγη τις πρωινές ώρες θα πνέουν ισχυροί έως σχεδόν θυελλώδεις ανατολικοί άνεμοι. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί, αλλά το βράδυ θα στραφούν σε δυτικούς και θα εξασθενήσουν.

Λίγες νεφώσεις που τις θερμές ώρες της ημέρας θα αυξηθούν οπότε και υπάρχει πιθανότητα εκδήλωσης βροχής ή καταιγίδας, καθώς και περιορισμένη τοπικά ορατότητα, περιμένουμε την Πέμπτη στην Αττική. Η θερμοκρασία στο κέντρο θα φτάσει στους 23 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοδυτικοί σχεδόν μέτριοι μέχρι μέτριοι, στρεφόμενοι το βράδυ σε δυτικούς μέτριους.

Παροδικές νεφώσεις με αυξημένη πιθανότητα βροχών και σποραδικών καταιγίδων κυρίως κατά τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες, περιμένουμε την Πέμπτη στη Θεσσαλονίκη. Η θερμοκρασία θα φτάσει στους 21 βαθμούς Κελσίου. Οι άνεμοι στο Θερμαϊκό θα πνέουν ανατολικοί ασθενείς μέχρι σχεδόν μέτριοι.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)