to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:10 | 04.10.2013

Πολιτική

Ο Γκεμπελίκογλου ξαναχτυπά

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου ξαναχτύπησε χθες, Πέμπτη, δηλώνοντας πως «ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνήγορος της ΧΑ», αλλοιώντας τις δηλώσεις του Αλ. Τσίπρα στο Euronews. Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη νέα χάλκευση. «Το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού ονομάζεται Κεδίκογλου» ανταπάντησε ο ΣΥΡΙΖΑ στη σημερινή (4/10) πρόκληση του κυβερνητικού εκπροσώπου


Σε ένα νέο παραλήρημα, ο Σίμος Κεδίκογλου απεφάνθη χθες πως «ο κ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή τους»

«Σύμφωνα με τον κ. Τσίπρα η απόφαση της κυβέρνησης να πάρει την πρωτοβουλία να ανοίξει το θέμα της Χρυσής Αυγής στη Δικαιοσύνη, δικαιολογημένα δημιούργησε στην κοινή γνώμη το αίσθημα ότι η δικαστική απόφαση για τη σύλληψη του κ. Μιχαλολιάκου δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα!!

Ο κ. Μιχαλολιάκος και η Χρυσή Αυγή βρήκαν στο πρόσωπο του κ. Τσίπρα τον καλύτερο συνήγορο και υπερασπιστή τους. Θερμά συγχαρητήρια!!».

 

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Η μονταζιέρα αναβαθμίστηκε - Ως που θα φτάσει ο κατήφορος του Σ. Κεδίκογλου;»

Σχολιάζοντας τις απαράδεκτες δηλώσεις του κυβερνητικού εκπροσώπου, το γρ. Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ σημειώνει:

«Μέχρι χθες  είχαμε την εντύπωση ότι η μονταζιέρα της ΝΔ  δούλευε μόνο για τους βουλευτές  του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά αργά χθες το βράδυ ο κ. Κεδίκογλου φρόντισε να την αναβαθμίσει περιλαμβάνοντας και τον πρόεδρό του, χαλκεύοντας  απόσπασμα συνέντευξης στο ευρωπαϊκό δίκτυο Euronews.

Σε μια πρωτοφανή απόπειρα αλλοίωσης πρόσθεσε στην αναφορά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ότι η απόφαση της δικαιοσύνης  που αφορούσε την απελευθέρωση των τριών της ΧΑ, δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα, τη φράση "απόφαση για τη σύλληψη του Μιχαλολιάκου  δεν συνάδει με το περί δικαίου αίσθημα"

Καταλήγοντας έτσι στο αβίαστο και λαθραίο συμπέρασμα ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι συνήγορος της ΧΑ.

Άραγε μέχρι που μπορεί να φτάσει ο κατήφορος του κυβερνητικού εκπροσώπου;

Μέχρι που μπορεί να φτάσει ο ευτελισμός της πολιτικής αντιπαράθεσης;»

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος  επιμένει - «Το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού ονομάζεται Κεδίκογλου» ανταπαντά ο ΣΥΡΙΖΑ

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, χωρίς ίχνος ντροπής για το νέο χτύπημα της μονταζιέρας, σχολιάσε πριν από λίγο: «Θέλουν στον ΣΥΡΙΖΑ να μας πείσουν ότι η χθεσινή, επικριτική για τη Δικαιοσύνη, δήλωση του κ. Τσίπρα αφορούσε τις προχθεσινές εξελίξεις και η προχθεσινή του, υποστηρικτική για τη Δικαιοσύνη δήλωση, ήταν για τις χθεσινές εξελίξεις; Ομολογούν, δηλαδή, ότι ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είναι εκτός τόπου και χρόνου ή μήπως βλέπει τη Δικαιοσύνη a la carte;».

Η σύντομη και περιεκτική ανταπάντηση του ΣΥΡΙΖΑ: «Τώρα γνωρίζουμε πως το ανώτατο στάδιο του γκεμπελισμού ονομάζεται Κεδίκογλου».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)