to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:04 | 31.07.2016

Πολιτική

Ο «Ελεύθερος Τύπος» αποκαθιστά την αλήθεια για τον Σπίρτζη, «ανυπόστατες» οι κατηγορίες της Παναγιωταρέα

Η «γνωστή» Άννα Παναγιωταρέα ξαναχτύπησε όταν πριν από δύο εβδομάδες έγραψε στον «Ελεύθερο Τύπο» άρθρο με τίτλο «Η Χώρα Πεθαίνει» όπου ισχυριζόταν ότι ο Χρήστος Σπίρτζης έχει χρήματα στο εξωτερικό.


Σήμερα η εφημερίδα αναγκάστηκε να διαψεύσει και να… αδειάσει τη δημοσιογράφο του αποκαθιστώντας την αλήθεια για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων

Διαβάστε την αποκατάσταση του δημοσιεύματος

«Αποκαθιστούμε την αλήθεια για τον υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, κ.Χρήστο Σπίρτζη, σχετικά με δημοσίευμα της 17ης Ιουλίου 2016, στη μόνιμη στήλη της δημοσιογράφου- συντάκτριας Αννας Παναγιωταρέα, με τίτλο «Η χώρα πεθαίνει...».

Ειδικότερα, είναι αναληθής και ανυπόστατος ο ισχυρισμός του άρθρου ότι ο υπουργός κ. Σπίρτζης διατηρεί καταθέσεις στο εξωτερικό. Δεν προκύπτει από οποιαδήποτε πηγή ή άλλο στοιχείο ότι ο κ.Σπίρτζης διατηρούσε ή διατηρεί καταθέσεις σε οποιοδήποτε πιστωτικό ίδρυμα στο εξωτερικό. Η συντάκτρια του άρθρου προφανώς παραπλανήθηκε από λανθασμένες πληροφορίες και αναξιόπιστες πηγές. Συνεπώς και ο ισχυρισμός του δημοσιεύματος περί δήθεν έλλειψης εμπιστοσύνης του υπουργού στο ελληνικό τραπεζικό σύστημα ή την εθνική οικονομία δεν έχει αληθή βάση.

Αναγνωρίζουμε οτι η συντάκτρια δεν είχε αξιόπιστα και ικανά στοιχεία προκειμένου να διαδώσει, διά του δημοσιεύματος, τους ανωτέρω ισχυρισμούς. Σε κάθε περίπτωση, η ιδιοκτησία της εφημερίδας δεν συντάσσεται με το επίμαχο δημοσίευμα, σε ό,τι αφορά το πρόσωπο του κ.Σπίρτζη.

Τέλος, δηλώνουμε ότι δεν υπήρξε πρόθεση εξύβρισης ή δυσφήμησης, αλλά αντιθέτως, σεβόμαστε και τιμούμε απόλυτα την προσωπική, την επαγγελματική και την πολιτική διαδρομή του κ. Χρήστου Σπίρτζη».

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)