to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

21:55 | 07.04.2014

Κοινωνία

O αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ στο Ευρωκοινοβούλιο

Την Τρίτη 8 Απριλίου η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βιέννης και επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Κατερίνα Σαρικάκη, ο Νίκος Αγγελίδης και η Ελευθερία Φαραντάκη θα μιλήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο αφού πρώτα προβληθεί η ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας»


Ο αγώνας των εργαζομένων της ΕΡΤ φτάνει μέχρι το Ευρωκοινοβούλιο! Σχεδόν 10 μήνες μετά την προσπάθεια της κυβέρνησης να κλείσει την ΕΡΤ, οι εργαζόμενοι παραμένουν στις θέσεις τους και εργάζονται χωρίς αμοιβή παράγοντας ποιοτικό καθημερινό πρόγραμμα. Ο αγώνας τους έχει γίνει αντικείμενο έρευνας σε Πανεπιστήμια. του εξωτερικού.

Το Ευρωκοινοβούλιο κάλεσε δυο εργαζόμενους της ΕΡΤ που συνεχίζουν να αντιστέκονται στο μαύρο της κυβέρνησης, τον παρουσιαστή του δελτίου ειδήσεων Νίκο Αγγελίδη και την ψυχή της ΕΤ3 Ελευθερία Φαραντάκη να μιλήσουν για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, το μέλλον ενός τέτοιου εγχειρήματος και την προοπτική του αγώνα. Η αυτοδιαχείριση ενός τηλεοπτικού φορέα για ένα τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα αποτελεί παγκόσμια φαινόμενο.

Την Τρίτη 8 Απριλίου η καθηγήτρια του Πανεπιστημίου της Βιέννης και επικεφαλής του τμήματος Επικοινωνίας Κατερίνα Σαρικάκη, ο Νίκος Αγγελίδης και η Ελευθερία Φαραντάκη θα μιλήσουν στο Ευρωκοινοβούλιο αφού πρώτα προβληθεί η ταινία του Γιώργου Αυγερόπουλου «Το χαμένο σήμα της Δημοκρατίας».

Το πρόγραμμα της ΕΡΤ μεταδίδεται αναλογικά σε πολλές περιοχές της Ελλάδας και διαδικτυακά σε όλο τον κόσμο από το ertopen.com και πολλά άλλα site…

To δελτίο ειδήσεων ξεκινά στις 10 μ.μ. και αποτελεί την κορωνίδα της δουλειάς των εργαζομένων της ΕΡΤ που δεν λένε να το βάλουν κάτω με τίποτα… 

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)