to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

8:07 | 18.04.2014

πηγή: Πολίτης Χίος

Κοινωνία

Νεκρός 51χρονος από έκρηξη δυναμίτη στη Χίο

Ένας 51χρονος έχασε τη ζωή του από έκρηξη δυναμίτη σε αλιευτικό καταφύγιο στην περιοχή Δασκαλόπετρα στη Χίο. Τι αναφέρει ανακοίνωση του Λιμενικού.


Τραγικό τέλος επεφύλασσε η μοίρα για τον 51χρονο Γιώργο Μπενέκο που λίγο μετά τις 21:00 έχασε τη ζωή του από έκρηξη δυναμίτη θαλάσσης στο λιμανάκι των Τριών Μύλων στον Βροντάδο.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 51χρονος που διατηρούσε αλιευτικό σκάφος στην περιοχή βρήκε ακαριαίο θάνατο καθώς όταν οι πρώτοι περιοίκοι έσπευσαν στο σημείο ήταν ήδη νεκρός.

Ο 51χρονος σύμφωνα με τα όσα έγιναν γνωστά από τις αρχές έφερε θανάσιμα τραύματα στο χέρι και τον θώρακα ενώ από την ισχυρή έκρηξη αποκολλήθηκε τμήμα του σώματός του.

Το σημείο αποκλείστηκε από την Αστυνομία ενώ ο άτυχος 51χρονος μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο για Νεκροψία – Νεκροτομή.

Οι αρχές ερευνούν εκτός απο το σενάριο της αλιευτικής χρήσης του δυναμίτη και τις υπόλοιπες εκδοχές. 

Ανακοίνωση από το αρχηγείο του Λιμενικού Σώματος

"Από έκρηξη δυναμίτη, τραυματίστηκε θανάσιμα ένας 51χρονος, βραδινές ώρες χθες, σε αλιευτικό καταφύγιο στη Χίο.

Συγκεκριμένα, ενημερώθηκε η οικεία Λιμενική Αρχή, για τον εντοπισμό σορού  άνδρα, ο θάνατος του οποίου επήλθε από χρήση εκρηκτικής ύλης, επί της χερσαίας ζώνης λιμένα του αλιευτικού καταφυγίου «ΤΡΙΩΝ ΜΥΛΩΝ» Βροντάδου.

Άμεσα στο σημείο, μετέβησαν στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Χίου για διενέργεια αυτοψίας, η οποία πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με στελέχη του γραφείου Εγκληματολογικών Ερευνών της Αστυνομικής Διεύθυνσης της περιοχής, παρουσία του Ιατροδικαστή Χίου.

Η σορός παρελήφθη από ασθενοφόρο όχημα και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Χίου, για τη διεξαγωγή νεκροψίας-νεκροτομής, ενώ προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή".

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)