to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

15:35 | 02.10.2013

Πολιτική

Μόλις τους άφησαν...κλωτσιές, βρισιές και απειλές σε δημοσιογράφους από τους χρυσαυγίτες βουλευτές

Παρά την πληθώρα των κατηγοριών που τους βαραίνουν, δεν απέχουν στιγμή από τραμπουκισμούς και φασιστικές συμπεριφορές οι Κασιδιάρης, Μίχος, Παναγιώταρος.


Όλα τα παραπάνω υπό την προστασία της αστυνομίας, που ενώ βρισκόταν εκεί δεν παρενέβη. 

 

H λήψη από την κάμερα του Guardian:


Στην ιστοσελίδα της Guardian ένα βίντεο με διαφορετικές λήψεις αποτυπώνει μοναδικά τη σφαλιάρα που έριξε ο Ηλίας Κασιδιάρης στην κάμερα του ξένου συνεργείου.


Με αυθάδη τρόπο απαντά ο υπόδικος βουλευτής της Χ.Α. στον φρούραρχο ο οποίος, σύμφωνα με το newsbeast είναι ο φρούραρχος της Ευελπίδων και του ζητά να πάρει το αυτοκίνητο του από το χώρο, όπου παρκάρουν τα ι.χ. τους οι δικαστικοί. «Μάγκεψες, μάγκεψες;» ακούγεται να λέει ο υπόδικος που είναι ελεύθερος με περιοριστικούς όρους, προς τον φρούραρχο. 

Ακολουθεί η ανακοίνωση της ΠΟΕΣΥ, σχετικά με τα παραπάνω περιστατικά:

Οι σφαίρες των νεοναζιστών δεν τρομάζουν τον Τύπο

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ) καταδικάζει με φρίκη και αποτροπιασμό το νέο απειλητικό και υβριστικό παραλήρημα των υποδίκων νεοναζιστών βουλευτών της Χρυσής Αυγής κατά των εκπροσώπων του Τύπου –και ειδικότερα των τηλεοπτικών συνεργείων–, κατά την έξοδό τους από το κτίριο της Σχολής Ευελπίδων. Οι λεονταρισμοί με φράσεις όπως «θα σταματήσουμε μόνο με σφαίρες», αποκαλύπτουν τις εγκληματικές προθέσεις τους, αλλά δεν πτοούν κανένα εργαζόμενο στον Τύπο.

Η μοίρα τους είναι προδιαγεγραμμένη, με την πλήρη απομόνωσή τους από τον ελληνικό λαό και τον πολιτικό κόσμο. Η ΠΟΕΣΥ καλεί τους δημοσιογράφους να συνεχίσουν άφοβα τα ερευνητικά και αποκαλυπτικά ρεπορτάζ που αφορούν τις εγκληματικές, απάνθρωπες και αντιδημοκρατικές δράσεις του νεοναζιστικού μορφώματος, τηρώντας πιστά τους κανόνες της δημοσιογραφικής δεοντολογίας για ελεύθερη και αντικειμενική ενημέρωση.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)