to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:02 | 16.06.2012

Πολιτική

Μείναμε μόνοι, Αντώνη!

Πολύ σκηνοθεσία για λίγο κόσμο.


Η πολυδιαφημισμένη "υπερπαραγωγή" της Νέας Δημοκρατίας στο Σύνταγμα υπήρξε μόνο στους τηλεοπτικούς φακούς, αλλά όχι στην πλατεία... 

Ο σκηνοθέτης έκανε ότι  μπορούσε. Ο Αντώνης Σαμαράς επίσης, περίμενε αρκετά πριν βγει στην σκηνή, προκειμένου να γεμίσει η πλατεία, με κίνδυνο να χάσει και τα δελτία των οχτώ. Εις μάτην. Οι Αθηναίοι επέστρεψαν την πρόσκληση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και προχωράνε όπως φαίνεται μπροστά.

Δεν ήταν λίγα τα πούλμαν που ξεφόρτωναν κόσμο στην Σταδίου, την Ακαδημίας και τους δρόμους περιμετρικά του Συντάγματος. Πούλμαν που είχαν έρθει είτε από την Αττική ή και άλλους νομούς. Αλλά και πάλι ο κόσμος δεν ήταν αρκετός. 

Η ιδέα του σκηνοθέτη ήταν απλή: Συγκεντρώνουμε τον κόσμο στην ευθεία από τη σκηνή, να φαίνεται τουλάχιστον στους τηλεοπτικούς  δέκτες μια κάποια μαζικότητα και για όσα δε δείχνουν οι φακοί "έχει ο θεός". Όπως φαίνεται από τις φωτογραφίες αλλά και το αποκλειστικό  βίντεο του left.gr, η πλατεία έμεινε τελικά άδεια στο μεγαλύτερο της μέρος.

Το ηλικιακό πρόσημο της συγκέντρωση ήταν αρκετά υψηλό, με εξαίρεση τη νεολαία της ΝΔ,  ΟΝΝΕΔ, η οποία είχε τοποθετηθεί ακριβώς μπροστά στη σκηνή της συγκέντρωσης, μέσα σε ένα σιδερένιο φράχτη,  που τη διαχώριζε από το υπόλοιπο "γερασμένο" κοινό. 

Η επιχείρηση αναζωογόνησης των ποσοστών της Νέας Δημοκρατίας στην πρωτεύουσα της χώρας, που εξήγγειλαν την τελευταία εβδομάδα τα κορυφαία της στελέχη, δε φαίνεται να είναι σε καλό δρόμο. Αν αυτή είναι η εικόνα του κόμματος της δεξιάς και στα υπόλοιπα αστικά κέντρα του τόπου, δύσκολα θα καταφέρει να κόψει πρώτο το νήμα των προσεχών εκλογών.  












Περισσότερες φωτογραφίες από την προεκλογική συγκέντρωση του Αντώνη Σαμαρά εδώ .


Το βίντεο:



2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)