to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

12:11 | 17.09.2016

Πολιτική

Με το εγχειρίδιο του νεοφιλελευθερισμού ανά χείρας απόψε στη ΔΕΘ ο Κυρ. Μητσοτάκης

Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης θα απευθύνει απόψε στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ ομιλία προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων.


Τη "συμφωνία αλήθειας" με τους πολίτες θα παρουσιάσει απόψε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης, στην ομιλία που θα κάνει προς τους εκπροσώπους των παραγωγικών φορέων, στις 8μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης" της ΔΕΘ. 

Το "παρών" στην ομιλία του κ. Μητσοτάκη αναμένεται να δώσουν δύο πρώην πρωθυπουργοί, ο Κώστας Καραμανλής και ο Αντώνης Σαμαράς.

Το σημερινό πρόγραμμα του προέδρου της Ν.Δ. περιλαμβάνει συνάντηση με τους πρυτάνεις των ΑΕΙ και τον πρόεδρο του ΤΕΙ Θεσσαλονίκης και περιοδεία σε περίπτερα της 81ης ΔΕΘ, στις 11.30 το πρωί.

Η τριήμερη επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη για την 81η ΔΕΘ θα ολοκληρωθεί αύριο με τη συνέντευξη Τύπου, στη 1μ.μ., στο συνεδριακό κέντρο "Ι. Βελλίδης".


 

Κωδικός «απολύσεις» και απόλυτη κατανόηση για τις ξενοφοβικές αντιδράσεις των «τοπικών κοινωνιών»

Σύμφωνα με την «Αυγή», πρόγραμμα - πιστή αντιγραφή των αυθεντικότερων εγχειριδίων του νεοφιλελευθερισμού ετοιμάζεται να ανακοινώσει σήμερα στη Θεσσαλονίκη ο πρόεδρος της Ν.Δ. Πρώτη βασική αρχή, η μείωση του κράτους, η οποία θα προέλθει, όπως επανέλαβε χθες, από το οριστικό «τέλος» που θα βάλει στο καθεστώς των συμβασιούχων, μη ανανεώνοντας τις συμβάσεις τους. Κι αυτό θα συμβεί «όχι μόνο στην καθημερινότητα» αλλά και αλλού: Στην εκπαίδευση και στην Υγεία. Δεύτερη βασική αρχή είναι η μείωση της φορολογίας, την οποία μπορεί μεν να γιγάντωσε η κυβέρνηση Σαμαρά, αλλά η δική του μελλοντική κυβέρνηση θα υποκαταστήσει με την περαιτέρω μείωση των κρατικών δαπανών. Και επειδή όλα αυτά δεν ηχούν τόσο φιλολαϊκά, ο κ. Μητσοτάκης σπεύδει να σταθεί δίπλα στις «τοπικές κοινωνίες» που κινητοποιούνται κατά των προσφύγων, αποδίδοντας τις αντιδράσεις τους στην κυβερνητική πολιτική.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)