to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

9:59 | 24.07.2014

πηγή: best-tv

Κοινωνία

Καταγγελία για… απειλές από οπλισμένους σε παραλία της Μεσσηνίας

Iδιαίτερα σοβαρή είναι η επίσημη καταγγελία που έγινε από πολίτη αναφορικά με τα όσα έζησε στην παραλία του Βασιλιτσίου στη Μεσσηνία.


Την ώρα που έκανε το μπάνιο του σε ελεύθερη παραλία, μεγαλόσωμοι άντρες φέροντας εμφανώς όπλα τον απείλησαν με… αγριότητα προκειμένου να φύγει από την περιοχή, λες και τους ανήκει.

Η υπόθεση ήδη έχει απασχολήσει τις αρμόδιες αρχές καταγραφόμενη ως περιστατικό τόσο στο λιμενικό σταθμό Κορώνης, όσο και στο Αστυνομικό Τμήμα Κορώνης. Ωστόσο σε ρεπορτάζ της τηλεόρασης BEST, το λιμενικό παρέπεμψε στην αστυνομία λέγοντας πως είναι στη... δικαιοδοσία της, ενώ στην αστυνομία δεν γνώριζαν κάτι για το περιστατικό, παρά το ότι έχει επίσημα καταχωρηθεί και με αριθμό πρωτοκόλλου!!!

Δείτε την καταγγελία του πολίτη:

«Kατά τη διάρκεια των διακοπών μου στην Κορώνη Μεσσηνίας κι ενώ με το μηχανάκι μου πήγα νακάνω μπάνιο στην θάλασσα και προτίμησα μία από τις πολλές παραλίες που βρίσκονται στην περιοχή, την παραλία της Τσούγκας – Βασιλιτσίου.

Η ώρα ήταν 14:30 το μεσημέρι κι αφού βρέθηκα εκί κατέβηκα το μονοπάτι που οδηγεί στη θάλασσα. Άφησα τα προσωπικά μου αντικείμενα στην άμμο και μπήκα για μπάνιο. Μέσα στην θάλασσα σε απόσταση 5 μέτρων από την άμμο, υπάρχει ένας μεγάλος βράχος. Ανέβηκα επάνω στον βράχο για να κάνω βουτιές. Ενώ ήμουν επάνω στον βράχο κάποιος άνθρωπος με μπεζ ρούχα μέσα από το γειτονικό κτήμα που υπήρχε έξω από τη θάλασσα, μου είπε να φύγω από τον βράχο. Εγώ αρνήθηκα γιατί δεν βρήκα κάποιον λόγο να κατέβω. Εν συνέχεια κατέβηκε αυτός από το κτήμα ο οποίος οπλοφορούσε φανερά και μου ζήτησε να βγω έξω από την θάλασσα για να μου μιλήσει.

Όταν είδα το όπλο αναγκάστηκα να πάω προς το μέρος του το οποίο ήταν η παραλία. Επί τόπου ήρθαν άλλοι δύο άντρες εκ των οποίων ο ένας επίσης οπλοφορούσε. Περικυκλωμένος και μόνος μου πάνω στην άμμο από τρεις μεγαλόσωμους άντρες μου είπαν να κατέβω και να μην ξανά ανέβω στον βράχο για βουτιές και να πάω από την άλλη πλευρά της παραλίας, δείχνοντάς μου αγριότητα και το σημείο κατεύθυνσης της παραλίας. Η παραλία επάνω έχει καρφωμένους πάσσαλους με σχοινιά τη μέση ακριβώς χωρίζοντας στην ουσία την παραλία από τη μέση.

Καταγγέλλω το περιστατικό το οποίο σημειώθηκε την 22 Ιουλίου 2014 και ώρα 14:30 και ο τόπος «παραλία Τσούγκα» Βασιλίτσι Μεσσηνίας. Με την κατάθεση της καταγγελίας μου ενημερώνω τις αρχές για το συμβάν και τον φόβο της σωματικής μου ακεραιότητας κάνοντας απλά μπάνιο στην θάλασσα.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)