to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

14:02 | 04.04.2013

Κοινωνία

Κάλεσμα σε παμφθιωτικό συλλαλητήριο στις 7 Απρίλη

Νομαρχιακή Επιτροπή ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ Φθιώτιδας: Το παμφθιωτικό συλλαλητήριο να είναι η αρχή για παλλαϊκή συσπείρωση και αντίσταση


Η κυβέρνηση προσπαθεί να πείσει ότι η πολιτική της υποτέλειας και της κοινωνικής αποσάθρωσης είναι  μονόδρομος, ότι κάθε διαπραγμάτευση είναι μάταιη. Προσπαθεί να εγκλωβίσει το λαό στην αυτοσυντήρηση και την αδράνεια, προκαλώντας επαναλαμβανόμενα  σοκ στην κοινωνία. Χρησιμοποιεί επικοινωνιακές τακτικές διαχείρισης του φόβου, δημιουργεί εντάσεις και λασπολογεί, απουσία επιχειρημάτων, ενάντια σε κάθε φωνή αντίστασης.

Πιστεύουμε ότι τα μνημόνια δεν είναι μονόδρομος . Η μοίρα του λαού μας δεν είναι το φιλελεύθερο και επιθετικό καπιταλιστικό σύστημα των τραπεζών και του παγκόσμιου ληστρικού κεφαλαίου.

Υποχρέωσή μας δεν είναι η διάσωση τους αλλά η διάσωση της κοινωνίας.

Η πάλη του λαού και οι αγώνες των εργαζομένων και της νεολαίας, η συμμαχία με τους λαούς του Νότου, που χειμάζονται θα ανατρέψει τις εγκληματικές πολιτικές που μας μετατρέπουν σε πειραματόζωα.

Το παμφθιωτικό συλλαλητήριο στις 7 του Απρίλη να είναι η αρχή. Η αρχή για τη συσπείρωση των κοινωνικών και πολιτικών δυνάμεων της περιοχής και της χώρας μας ενάντια στο ζοφερό μέλλον που σχεδιάζουν για μας χωρίς εμάς. Να είναι η αρχή ενός συνεχούς και κλιμακούμενου αγώνα για την ανατροπή.

Ανατροπή στην Ελλάδα μήνυμα στην Ευρώπη

Καλούμε τον κόσμο της εργασίας, τους άνεργους,  τη νεολαία, τους συνταξιούχους, κάθε πολίτη της Φθιώτιδας, τα μέλη και τους φίλους του ΣΥΡΙΖΑ να συμμετέχουν στο παμφθιωτικό συλλαλητήριο της 7ης Απρίλη 11 π.μ. στην πλατεία πάρκου.                     

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)