to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Ηράκλειο: Σκάφη βγήκαν… στη στεριά και λένε όχι στα χημικά! (βίντεο - φωτ.)

Με φουσκωτά πλημμύρισε το κέντρο της πόλης του Ηράκλειου το Σάββατο 5/4, καθώς ο Παγκρήτιος Όμιλος Φουσκωτών Σκαφών, αντιδρώντας στην επικείμενη καταστροφή των χημικών της Συρίας ανοιχτά της Κρήτης, πραγματοποίησε πρωτότυπη διαμαρτυρία


Έχουμε δει μηχανοκίνητες πορείες και πολλά πρωτότυπα συλλαλητήρια …

Η αλήθεια όμως είναι ότι δεν είχαμε δει ποτέ φουσκωτά σκάφη να παρελαύνουν στην πόλη του Ηρακλείου!
 

ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Το κέντρο της πόλης του Ηρακλείου κατακλείσθηκε από τα φουσκωτά σκάφη από τον Παγκρήτιο Όμιλο Φουσκωτών Σκαφών με τα μέλη του να κατέρχονται στην δική τους διαμαρτυρία για την καταστροφή των χημικών της Συρίας στην θαλάσσια περιοχή της Μεσογείου.

ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΦΟΥΣΚΩΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Πάνω στα τρέιλερ τα φουσκωτά σκάφη πραγματοποίησαν την δική διαμαρτυρίας, με απώτερο στόχο να ευαισθητοποιήσουν για τις προεκτάσεις μιας τέτοιας ενέργειας στην θαλάσσια γειτονιά μας.

Η πορεία με τα φουσκωτά ξεκίνησε από το λιμάνι του Ηρακλείου και συνέχισε από την λεωφόρο Καζαντζίδη, λεωφόρο Ικάρου, Πλατεία Ελευθερίας. λεωφόρος Δικαιοσύνης, λεωφόρος Καλοκαιρινού, Χανιόπορτα, λεωφόρος 62 Μαρτύρων με κατάληξη το Γιόφυρο.

«Ζητούμε από την κυβέρνηση και ειδικά από τα υπουργεία Εξωτερικών, Περιβάλλοντος και Εθνικής Άμυνας, να δείξουν την οικολογική τους ευαισθησία και να αποτρέψουν την καταστροφή του χημικού οπλοστασίου της Συρίας στα διεθνή νερά της Μεσογείου, με τους κινδύνους και τις επιπτώσεις για το οικοσύστημα της ευρύτερης περιοχής», αναφέρει η ανακοίνωση του Συλλόγου.

ΦΟΥΣΚΩΤΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ

Φωτογραφίες από image-services

Το σχετικό ρεπορτάζ:

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)