to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

13:04 | 14.03.2016

Κοινωνία

Η βροχή ακύρωσε τις μουσικές εκδηλώσεις στον λόφο του Φιλοπάππου

Δεν θα πραγματοποιηθούν οι μουσικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από τον δήμο Αθηναίων για τα Κούλουμα στον λόφο του Φιλοπάππου λόγω της συνεχιζόμενης έντονης βροχόπτωσης στο κέντρο της Αθήνας.


Δεν θα πραγματοποιηθούν οι μουσικές εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί από τον δήμο Αθηναίων για τα Κούλουμα στον λόφο του Φιλοπάππου λόγω της συνεχιζόμενης έντονης βροχόπτωσης στο κέντρο της Αθήνας.

Η διανομή σαρακοστιανών εδεσμάτων από τους εργαζόμενους του Οργανισμού Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας του δήμου Αθηναίων συνεχίζεται κανονικά λόγω της προσέλευσης δεκάδων πολιτών από νωρίς το πρωί.

Τα προϊόντα που θα περισσέψουν θα μεταφερθούν το μεσημέρι στη Δομή Φιλοξενίας Προσφύγων του Ελαιώνα.

Επίσης, ο δήμος έχει προγραμματίσει εορταστικές εκδηλώσεις όπως:

Στις 11.00 στο Πάρκο για το Παιδί και τον Πολιτισμό - πρώην Κ.Α.Π.Α.Ψ., Παραδοσιακό γλέντι με μουσική και χορούς σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Άνω Αμπελοκήπων.

Την ίδια ώρα στην πλατεία Πηνελόπης Δέλτα - Ελληνορώσων, παραδοσιακά κούλουμα σε συνεργασία με τη Λέσχη Φιλίας Ελληνορώσων και παραδοσιακοί χοροί από το Μουσικοχορευτικό Όμιλο «Αρίων»

Στις 12.00 στην πλατεία Προσκόπων, στο Παγκράτι, μουσική εκδήλωση με τίτλο «Γαϊτάνι, γαϊτανάκι» με τραγούδια της Αποκριάς. Τραγουδούν: Κώστας Καντζιλιέρης και Μαρία Μανωλάκου

Στις 20.00, στον πολυχώρο του Δήμου Αθηναίων «Άννα και Μαρία Καλουτά», μουσικοχορευτική παράσταση με μουσική και τραγούδια από τον ελληνικό κινηματογράφο με τη σοπράνο Δέσποινα Τσολάκη και τον ηθοποιό Σπύρο Μπιμπίλα. Συμμετέχουν: Παύλος Μαρόπουλος (βαρύτονος), Βενιαμίν Χατζηκουμπάρογλου (πιάνο), Δημήτρης Χριστοδούλου (ακορντεόν), Φαίδων Χαλκιάς (φυσαρμόνικα). Χορογραφίες: Κωνσταντίνος Μενούνος. Χορεύουν: Ισιδώρα Κοντοφρύου, Δήμητρα Παρτσανάκη και οι χορευτές της σχολής Bolero Dance School Academy. Καλλιτεχνική επιμέλεια: Γιάννης Παπλωματάς.

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)