to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

Η Πατριωτική Δημοκρατική συστράτευση είναι μια μοναδική ευκαιρία

Άρθρο του Πλούταρχου Ζαννιά, μέλους της ΟΜ Γκύζη


...ο ΣΥΡΙΖΑ εχει πολυ μεγαλο μεριδιο απ το ιστορικο αποτελεσμα νικης , των Ευρωεκλογων ..... 
δεν παραχωρουμε τον αγωνα μας ...!

...να ανοιξουμε τον δρομο στην ιστορια ....στο μελλον της Ελληνικης κοινωνιας !
Η νικη του ΣΥΡΙΖΑ δεν ηταν κατι που δεν περιμεναμε , δεν ηταν το πολιτικο αναπαντεχο !
εκτος απο νικη της οργανωμενης Αριστερας .... αντιπροσωπευει την νικη της οργανωμενης κοινωνιας ...της κοινωνικοποιημενης δρασης , που ζωντανευει στο λαο , την μεγαλη του Ελπιδα ....!

αντιπροσωπευει την επιβραβευση των προσδοκιων μας για το περασμα της Ελλαδας σε μια νεα περιοδο !

...η Πατριωτικη Δημοκρατικη συστρατευση ειναι μια μοναδικη ευκαιρια για να αναδειχτει η συσωρευμενη Δυναμικη των Δημοκρατικων Ιδεων , των καταδικασμενων .... στο περιθωριο για πολλες δεκαετιες ....!

....οποιος σημερα περιφρονει την Λα ι κη ψηφο και προσπαθει να διαστρεβλωσει το νοημα του εκλογικου αποτελεσμαστος , διεκδικει μονιμη θεση στο περιθωριο της πολιτικης και της Λα ι κης συνειδησης , γιατι αμφισβητει την πολιτικη πραξη... του Ελληνικου Λαου ...!

.. η καθαρη νικη στις ευρωεκλογες , συνιστα για τον ΣΥΡΙΖΑ ...και τον Λαο την πιο μεγαλη και ιστορικη επενδυση για το μελλον τους ....!

...αυτη η νικη της Αριστερας , που δεν κατακτηθηκε τυχαια , ειναι αποτελεσμα της ιδεολογικης προσηλωσης και επιλογης , του λαικου κινηματος , στην οργανωμενη δραση ....την συλλογικη δραση ...της απελευθερωσης του δημοκρατικου αισθηματος για την υπερβαση της εκμεταλευσης ....του !

...ΔΕΝ θα παραχωρησουμε αυτο το μεριδιο της Λαικης νικης σε οψιμους .... < εφευρεθεντες και απολιτικους σχηματισμους ...> , ουτε σε οσους πολιτικους παραγοντες , πρω ι μους η οψιμους ... που δεν σημαινουν τιποτα πλεον για τον λαο ...ουτε αντιπροσωπευουν τις κοινωνικοοικονομικες συνιστωσες του παρελθοντος !
ΟΙ πελατιακοι .... υποστηριχτες τους , οποιοι και οσοι ειναι και το ελαχιστο εκλογικο αποτελεσμα που < ... πετυχαν ...> , δεν εχουν την πολιτικη βαρυτητα να αποτελεσουν αναχωμα στο μεγαλο κυμα ανατροπης του παλαιου κρατους των φιλων .....των συμφεροντων και της εκμεταλευσης !

.... για μας , για τον ΣΥΡΙΖΑ , αποτελει τον ελαχιστο σεβασμο προς το 27 τοις εκατο , το οποιο μας εμπιστευθηκε και μας εδωσε αυτη την νικη , μας εστειλε το μηνυμα , οτι εχουμε λιγο η ' περισσοτερο καιρο μπροστα , στην διαθεση μας , για να επιβεβαιωσουμε και για να σιγουρεψουμε στην μεγαλη πλειοψηφια του Ελληνικου ΛΑΟΥ , οτι ειμαστε το Δημοκρατικο κομμα που θα φερει την Ελπιδα στην πατριδα μας , θα ανοιξει νεους δρομους για την Δημοκρατικη Διακυβερνηση της ..!

...να συνεχισουμε το αδιακοπο ... χτισιμο των οργανωσεων μας , γιατι αυτο ειναι το πιο δυνατο και ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΟ σημειο υπεροχης μας , εναντι των υπολοιπων πολιτικων ....υποκειμενων του πολιτικου συστηματος ...!

..να ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΟΥΜΕ και να ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑΤΙΚΟ ΕΡΓΟ των οργανωσεων μας , της προηγουμενης περιοδου ,για να ειναι ετοιμος ο χαρτης Π Λ Ο Η Γ Η Σ Η Σ σε καθε τομεα διακυβερνησης ...!
να ξεχωρισουμε τα διαχρονικα συντεχνιακα αιτηματα , απ τις πραγματικες δημοκρατικες διεκδικησεις και να τις ενταξουμε σε ενα εξαιρετικα στοχευμενο και επαναστατικο ΜΕΤΑΡΡΥΘΜΙΣΤΙΚΟ ΠΛΑΙΣΙΟ , που θα καταργει τις μνημονιακες υποχρεωσεις της αρχουσας ταξης , και παραλληλα θα καταδικαζει και θα ανατρεπει ολα εκεινα τα στεγανα του πελατιακου κρατους που παραγουν την εκμεταλλευση του λαου !

..να εξηγησουμε στον κοσμο της εργασιας , στους νεους , σε καθε ενεργο πολιτη , τι σημαινει αντικαπιταλιστικη ανατροπη , δημιουργωντας παντου ,υγιεις χωρους ιδεολογικης εργασιας , ομαδες , που θα συμμετεχουν ολα τα κοινωνικα τμηματα και θα παραγεται πολιτικη , η οποια δεν θα ειναι προνομιο φωτισμενων προσωπων , για να μην νιωσει ποτε πια ο Ελληνικος λαος , οτι εκανε λαθος επιλογη ....!
..για να μην καψουμε το χαρτι της ΕΛΠΙΔΑΣ ...!


.... οι εφοδιασμενες με θεσεις και απαντησεις ... οργανωσεις των μελων μας , θα επιφερουν πολυ συντομα το καιριο πληγμα , στον συντηρητισμο και τον λα ι κισμο αυτων που εκφραζουν τα συμφεροντα και που σκοτωνουν χρονια , την προοδο και την Ελπιδα της Ελληνικης κοινωνιας !

.. να χαλιναγωγησουμε τον ( Μαξιμαλισμο ....) να μετατρεψουμε τον (Αχτιβισμο ...) οπου αυτος μας ξεπερναει ....σε καθημερινο διαλογο με τον κοσμο ...για την αποδοχη των θεσεων μας , για να καταχτησουμε εμεις , το απαραιτητο προνομιο να παρεχουμε την ΕΝΑΛΑΧΤΙΚΗ ΠΡΟΤΑΣΗ....στην πολιτικη της λιτοτητας , της φτωχιας , της υποταγης και της καταργησης των κοινοβουλευτικων θεσμων της Δημοκρατιας !

....να ετοιμασουμε ... τις Δομες που θα σηκωσουν το μεγαλο βαρος των αλλαγων , τις Δομες που δεν θα ειναι στο περιθωριο της .... < εξουσιας και του κρατους .....> , αλλα ουτε θα παραγουν νεες μορφες ΕΞΟΥΣΙΑΣ , ενω θα πρεπει να βρισκονται σε διαρκη διαλογο με την κοινωνια των πολιτων !

...να ετοιμασουμε τον χαρτη ολων των αμεσων ....ΚΑΙ ΕΠΕΙΓΟΥΣΩΝ <αλλαγων ....> οι οποιες δεν θα ειναι εργο και πολιτικη πραξη ολιγων προσωπων , αναμφισβητητα ικανων , αλλα θα μοιραζονται την ευθυνη των πολιτικων απαντησεων και λυσεων με την οργανωμενη βαση !

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)