to top
  • βρείτε μας στο Twitter
  • βρείτε μας στο Facebook
  • βρείτε μας στο YouTube
  • στείλτε μας email
  • εγγραφείτε στο RSS feed
  • international version

17:40 | 28.06.2016

Κοινωνία

Η εξοργιστική αήθεια του Τζήμερου και η απάντηση των συνηγόρων της οικογένειας Φύσσα

Σε νέο κρεσέντο χυδαιότητας και προσβολής της μνήμης του δολοφονημένου από τους χρυσαυγίτες Παύλου Φύσσα προχώρησε σήμερα, μέσω της σελίδας του στο facebook ο Θ. Τζήμερος - «Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη-διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια. Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση» απαντούν οι συνήγοροι της οικογένειας.


(φωτογραφία: eurokinissi - TatianaBolari)

**************

Ο Τζήμερος έγραψε:

«Βλέποντας τη μάνα του Φύσσα καταλαβαίνεις πώς έγινε έτσι ο φασισταράς, που επειδή τον μαχαίρωσε ένας άλλος φασισταράς πάνε να τον μεταμορφώσουν σε περιστέρι της ειρήνης.»

Και σε άλλη του ανάρτηση:

«Ο Φύσσας ήταν ένας φασίστας, ίδιος κι απαράλλαχτος με τους δολοφόνους του. Η μόνη διαφορά ήταν ότι αυτοί κρατούσαν το μαχαίρι.»

ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΣΥΝΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΟΙΚ. ΦΥΣΣΑ ΓΙΑ Θ.ΤΖΗΜΕΡΟ

Η αυτοταπείνωση και ο εξευτελισμός συντελείται ενίοτε και υπό το μανδύα της ελευθερίας του λόγου. Η έκφραση συγκεκριμένης κρίσης -που εν προκειμένω συνιστά και αξιόποποινη πράξη-διαστρεβλώνει χυδαία και δόλια την αλήθεια. Η χρήση του ονόματος του Παύλου Φύσσα και της μητέρας του Μάγδας, γίνεται σε μία προκλητική προσπάθεια να αποκτήσει ο υβριστής τους υπόσταση. Μην έχοντας κανένα άλλο τρόπο να έλθει στην επικαιρότητα, προσπαθεί ανεπιτυχώς να εξισώσει τον θύτη με το θύμα. Εσκεμμένα δε, παραλείπει -σε μία αποτυχημένη προσπάθεια marketingτου εαυτού του- να αναφέρει ποίοι εκπαίδευσαν και όπλισαν το χέρι του δολοφόνου.

Οι συνήγοροι της πολιτικής αγωγής της οικογένειας Φύσσα
Ανδρέας Τζέλλης 
Βιολέττα Κουγιάτσου
Ελλάδα Χριστοδούλου
Χρυσούλα Παπαδοπούλου
Ελευθερία Τομπατζόγλου

2024 © left.gr | στείλτε μας νεα, σχόλια ή παρατηρήσεις στο [email protected]
§ Όροι χρήσης για αναδημοσιεύσεις Αναφορά Δημιουργού-Μη Εμπορική Χρήση 3.0 Μη εισαγόμενο (CC BY-NC 3.0)